Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

10 x 25m Dubla Decker Cort de salon la Los Angeles Memorial Coliseum

10 x 25m Dubla Decker VIP Seat Canopy Cort - Acoperiș curbat Două structură de poveste -7

10 x 25m Dubla Decker VIP Seat Canopy Cort - Acoperiș curbat Două structură de poveste -1

10 x 25m Dubla Decker VIP Seat Canopy Cort - Acoperiș curbat Două structură de poveste -1

VIP Lounge Furnizor de Cort pentru Cupa Internațională de Campioni 2017 la LA

Cum poate un fan de fotbal din inima lui să rateze Cupa Internațională a Campionilor (ICC) 2017. SHELTER Cent este onorată să fie la Los Angeles Memorial Coliseum, asistând la intensa competiție dintre MANCHESTER CITY și REAL MADRID CF.

Corturi cu două etaje pentru a face șezuturi premium și zona de catering temporară

În loc să participe în persoană, Shelter oferă două structuri de cort cu dublă pavilion, cu acoperiș curbat, pentru a construi suite pentru scaune premium VIP. Corturile duble în dimensiunile de 10m x 25m x 8m (aproximativ 32 ft la 82 ft la 26 ft) realizează în total 300 locuri VIP și o zonă de catering adecvată (aproximativ 150 de locuri pentru fiecare cort dublu).

Structuri arcade pentru standuri temporare de concesiune și magazin cu amănuntul

Permiteți de-a lungul salonului VIP și lounge-ului să oferim și corturi arcuite, cu o partiție internă, care să fie cort temporar de concesiune sau apartamente de teren ale atleților.

Furnizor de structuri fiabile pentru evenimente sportive

De fapt, aceasta nu este prima noastră ocazie pentru a construi un cort temporar sportiv temporar în LA Memorial Coliseum. De asemenea, am oferit corturi cu două etaje, clasic “A”, pentru a fi VIP-urile pentru Liga Națională de Fotbal (NFL), 2016. Și SHELTER este, de asemenea, furnizorul oficial de cort pentru Jocurile Olimpice de la CCOR, WTA, Wuhan Open și chiar Jocurile Olimpice.

Show Buttons
Hide Buttons