Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

2016 BMW Tabara de vara – Corturi Dome

shelter-cort-dome-domuri-geodezice-corturi-nunti-cort-organizare-evenimente-208

shelter-cort-dome-domuri-geodezice-corturi-nunti-cort-organizare-evenimente-204

Tabăra de vară BMW – Trafic pentru copii Educație

BMW Summer Camp – Trafic pentru copii Educație a fost început la Olympic Park din Beijing, China. Acest lucru activități de bunăstare pentru copii de siguranță a traficului, care a fost timp de așteptare de 12 ani consecutivi. Dr. Hassan, presedinte si CEO al BMW Brilliance Automotive Limited a spus că “Trafic Tabara de siguranta BMW pentru copii este primele proiecte de responsabilitate socială a întreprinderilor din China, a fost de ani de istorie. Am trecut prin 63 de orașe pentru 390.000 părinților și copiilor cunoștințele copiilor siguranța traficului și abilități. suntem foarte încântați să vedem că eforturile noastre pentru copii pentru a crea o lume mai sigură, motiv pentru care vom insista asupra punerii în aplicare a puterii de responsabilitate socială corporativă și rațiune. ”

Corturi Domuri Geodezice din BMW de vara

Ca lider clar producătorul în China corturi deschidere, Sheler pare bine să avem această cooperare cu BMW. Am furnizat trei cort geo-cupola pentru a susține această activitate semnificativă. In timpul show-ului, copertinelor noastre geodezice au fost folosite ca sala de conferinte temporare, sala de vorbire și de copii sală de recreere.

Tesatura din PVC rezistent la apa, cu un design transparent, ceea ce creează o Cu fata de iluminat mai bine sub corturi. În același timp, lumina puternică a soarelui și de căldură pot fi blocate pe partea de sus.

Geo Dome corturi Alte moduri de utilizare

2016 Intel Promovare produs
Promovarea brandului Booth
Recreere în aer liber Hall

Show Buttons
Hide Buttons