Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1451

Warning: mkdir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1452
Vanzare corturi de nunta in Bucuresti, Romania - Shelter Tent

Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Ceremonia de nunta

Corturi de lux pentru ceremonie Cort de nunta Cort de partid

Shelter Tent ofera Marquees / corturi de lux pentru ceremonii, cum ar fi nunta, petreceri, sarbatori de festival, concert, teatru in aer liber etc. Acesta este un cort de 35 * 45m clare, furnizat pentru o nunta mare in China. Este atat de frumos, cu acoperis si decoratiuni clare.

SHELTER 35 x 45m Cort de nunta transparent pentru vanzare - Cort mare pentru nunti Ceremonia (1)

SHELTER 35 x 45m Cort de nunta transparent pentru vanzare - Cort mare pentru nunti Ceremonia (3)

SHELTER 35 x 45m Cort de nunta transparent pentru vanzare - Cort mare pentru nunti Ceremonia (2)

SHELTER 35 x 45m Cort de nunta transparent pentru vanzare - Cort mare pentru nunti Ceremonia (4)

Corturi clare pentru nunți Vândute în Georgia

În 2012, am vândut vreodată un cort de nuntă de 30 x 30 m în Georgia, care este destul de reprezentativ pentru corturile clare pentru nunți. Și suntem atât de onorați că acest cort a fost folosit pentru nunta nepotului președintelui georgian.

SHELTER Corturi - 30 x 30 Corturi pentru Nunti - Corturi Nunta de Vanzare - Drapaje Corturi - Cort Nunta Pret 

Clientul a invitat personalul nostru să instruiască instalarea cortului după ce marfa a sosit. A fost o sarcină atât de dificilă pentru că au rămas doar 2 zile înainte de nuntă. Asta însemna că acest cort întreg și toate echipamentele sale legate de nuntă trebuie să fie gata în doar 2 zile, care au fost într-adevăr prea scurte și chiar aproape imposibile pentru înființarea unei astfel de marci de nunti mari. Cu toate acestea, acest cort maiestuos și mai frumos a fost înființat cu succes prin efortul deosebit al clientului cu instrucțiunile grele ale colegului nostru Aaron în timp. Pe de altă parte, a demonstrat eficiența și comoditatea mare a ansamblurilor și utilizărilor produselor noastre de cort.

Acest tip de cort complet clar este foarte potrivit pentru nunta, mai ales într-un loc cu scene frumoase în jur și într-un sezon confortabil, cu o vreme bună. Toți oamenii din cort ar putea să se bucure de scene și să împărtășească mai multă fericire din partea mirelui și mirelui.

Trimiteti solicitare acum!
    Show Buttons
    Hide Buttons