Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Construcția Temporară în Industria Logistică

Temporar Clădire Span Clear – Crearea protecției împotriva intemperiilor pentru industria logistică

Odată cu dezvoltarea rapidă a comerțului electronic și a afacerilor globale, tot mai multe întreprinderi logistice se confruntă cu o mare cerere pentru logistică și depozitare.  Extinderea spațiului de stocare într-un timp scurt vă va ajuta să vă ocupați de o mulțime de bunuri și alte facilități.  Adăpostul, producătorul industrial de cort industrial, este determinat să dezvolte și să proiecteze structuri prefabricate de dimensiuni diferite pentru a satisface toate cerințele din industria logistică.

Coperta temporară multifuncțională acoperă toate aplicațiile în logistică

ÎNCĂLZIRE DE BAIE
Învelișul de încărcare temporar vă ajută să creați mai mult spațiu interior pentru încărcarea mărfurilor și parcarea camioanelor.  Luați în considerare protejarea mărfurilor și a vehiculelor de condițiile de zăpadă și de ploaie  Eficacitatea încărcării și descărcării se va accelera în orice vreme.
Caracteristica principală a coperților de încărcare a bayului:

 • Designul Clearspan va ajuta parcarea camioanelor și stivuirea conducând flexibil în interiorul cortului.
 • Înălțimea șanțului ar putea ajunge până la 6 metri (20 picioare) pentru a se potrivi cu fiecare camion de dimensiuni.  [înălțime standard: 4m (13ft)].
 • Datorită construcției modulare, lungimea baldachinului de încărcare poate fi extinsă prin adăugarea unui compartiment de unitate fără limitare.
 • Utilizând șuruburile de expansiune pentru a fixa copertinele temporare de încărcare pe o suprafață tare, fără lucrări de bază.

Cort industrial temporar pentru industria logistică - Golful de încărcare
BATERIE DE MĂRFURI ȘI ECHIPAMENTE
Ca furnizor de logistică, cum să extindeți spațiul de stocare pentru utilizarea pe termen scurt?  Depozitul temporar va fi soluția ideală pentru a face față cererii sezoniere sau de depășire, cum ar fi Vinerea Neagră după Zilele Zilei de Ziua Recunostintei și Dubla 11 de la Alibaba.  În timpul acestei achiziții globale, va exista o mare rezervă de mărfuri.
Principalele caracteristici ale depozitului de bunuri:

 • Cortul industrial prefabricat este proiectat în părți modulare pentru a vă ajuta să ridicați clădirea în câteva zile sau o săptămână.
 • Fără obstrucție interioară, bunurile ar putea fi stocate în mod flexibil și ușor de gestionat.
 • Nu numai ușor de instalat, dar și de confort în stocare.  După cererea imensă, puteți dezmembra întreaga structură în componenta transportabilă pentru sezonul următor.  Desigur, pe termen lung, ar putea fi disponibile, de asemenea.
 • Gama largă de dimensiuni pentru a satisface diferitele capacități ale depozitului: înălțimea de 4 – 6 m;  3m – 60m lățime cu lungime nelimitată.
 • Toate copertinele sunt suficient de durabile pentru a fi soluția de construcție rezistentă la intemperii pe termen lung.

Cort industrial temporar pentru industria logistică - Cort de depozitare a mărfurilor
TUNEL MOBILE ȘI INTRAREA de covertă
În general, clădirea permanentă va fi construită în conexiune individuală și fără pasarelă.  Aceasta este soluția considerabilă a stării de incendiu.  Legarea clădirii cu tunelul temporar va ajuta la protejarea bunurilor, a echipamentului și a personalului împotriva ploii în procesul de încărcare.
Principalele caracteristici ale pasarelei relocabile:

 • Membrana acoperită din țesătură din PVC în Shelter îndeplinește standardul Euro (DIN4102 B1 M2) și american (NFPA 701) pentru prevenirea incendiilor.
 • Înălțimea stâlpului poate fi personalizată în funcție de înălțimea de intrare a ușii clădirii.
 • Demontarea și depozitarea ușoară după sezonul de ploaie și zăpadă.
 • Două sau mai multe clădiri temporare pot fi legate de jgheaburile de ploaie.

Cort industrial temporar pentru industrie Logistic - Trotuar Canopy
CAMERA DE LUCRU & CONTROL
Cu ocazia procesiunii mari de lucru logistic, este posibil să aveți nevoie de camera de control temporară pentru a gestiona mărfurile și camioanele în locurile de muncă.  De asemenea, atelierul de ambalare a bunurilor și echipamentelor.
Principalele caracteristici ale workshopului temporar:

 • Creșteți capacitatea operațională în mai puțin de o săptămână și sub buget.
 • Protecție la toate condițiile meteorologice prin intermediul cadrului de aluminiu și a țesăturii acoperite cu PVC.
 • Accesorii opționale pentru interior HAVC (încălzire, aer condiționat, ventilație și răcire).

Cort industrial temporar pentru industria logistică - Cort de salon pentru masa de prânz

Show Buttons
Hide Buttons