Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Corturi Evenimente

Shelter Corturi Evenimente sunt baza profesionala pentru locatii perfecte eveniment al telefoniei mobile. Dacă pentru un tur, spectacole de artă, spectacole auto, Spectacole barca, Spectacole de consum, Spectacole B2B, Spectacole bijuterii, sau evenimente recurente sau alte ocazii regulate – cu sistemele de cort eveniment din Shelter, locatii funcționale, frumoase, flexibile sunt întotdeauna create pentru spectacole sau festivitati. Bazați-vă pe produsele noastre și serviciul nostru.

Datorită sistemului lor de construcție modulară de înaltă calitate, corturi din oferta Shelter vă o deosebit de mare varietate de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare – atât pentru structurile temporare, portabile simple și două etaje. Aceasta a încercat, testat și metoda larg aprobat de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea de locuri de atractive rentabil, funcțional, în condiții de siguranță și.

Gama de corturi mari din Shelter este disponibil în deschideri latime de la 8m la 50m natura modular al sistemelor de cort mare Shelter permit modele de orice lungime, care sunt realizate prin adăugarea de 5 milioane de golfuri prelungire lung la cortul. Construieste-l atâta timp cât aveți nevoie!

Show Buttons
Hide Buttons