Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Principalul producător de corturi industriale

Când vine creșterea neașteptată a afacerilor și nevoile sezoniere. Cum să măriți spațiul de stocare într-un timp scurt? Acum, aveți nevoie de un depozit temporar pentru o instalare ușoară. Clădirea de depozite și depozite prefabricate de la SHELTER INDUSTRIAL STRUCTURES vă va satisface nevoia urgentă cu structurile durabile.

null

Span 10 - 60m

null

Design personalizat

null

Opțiuni de ușă

null

Rezistența la intemperii

null

Controlul temperaturii

Instalat peste tot, ridicat rapid, capacitate mare

Aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar?

Fie că aveți nevoie de un depozit industrial permanent sau de o clădire de depozitare temporară ca o extensie a creșterii neașteptate a afacerii, Shelter Industrial Structures poate oferi soluția la cheie.

Clădirea noastră de depozit temporar poate fi instalată pe aproape orice suprafață – asfalt, beton sau sol și fără a fi nevoie de o fundație permanentă.

Fără niciun stâlp interior și suporturi în interior, oferindu-vă spațiu de depozitare 100% eficient pentru echipamente și rafturi de stoc. Stivuitorul poate fi condus mai flexibil.

Conectarea cortului de depozitare cu depozitul existent

Extindeți depozitul cu clădirea existentă

Înălțimea personalizată a streașinei permite cortului să fie perfect conectat la clădirea existentă. Aceasta va fi mai flexibilă și mai rentabilă.

Rentabilitate mare a investiției

Cum se câștigă bani din corturi industriale?

Nu este necesar pe fundația clădirii, depozitul modular ar putea fi ridicat peste tot, chiar și pe site-ul minier și petrolier. Fie pentru pachetul de închiriere, leasing sau vânzare intern, cortul de depozit prefabricat va fi cel mai competitiv produs din industria construcțiilor.

Soluție personalizată pentru diferite cerințe de stocare

Managerul de proiect și echipa tehnică vor lua în considerare toate specificațiile solicitate prezentate de dvs. Vom oferi soluția de depozit industrial la cheie obținută prin calcule mecanice. De asemenea, accesoriile opționale ar consolida întreaga structură.

null

Opțiune de ușă diferită pentru toate aplicațiile

Ușile obloanelor rulante concepute pentru vehiculele de transport. De asemenea, ușa unică din aluminiu este servită ca ușă de ieșire.
null

Perete lateral solid și perete fronton

În comparație cu frontonul din PVC, frontonul solid va fi mai stabil și mai durabil în timpul utilizării zilnice.
null

Sistem de ventilare HVAC

Obțineți o ofertă gratuită
    Show Buttons
    Hide Buttons