Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Corturi Nunti

Shelter Corturi nunti sunt disponibile într-o varietate de forme si dimensiuni diferite, care sunt disponibile în lățimi-deschideri clare de 3m / 4m / 5m / 6m / 8m / 9m si 10m.Whether ai visat de scoici și nisip sau Arabian Nights, sau marea verde munte și lac pentru a obține o experiență romantică pustie, putem face nunta de neuitat.

Shelter Sistemul Cort de nunta marquee este livrat cu o inaltime streasina standard 2.60m si ca toate structurile temporare , circ Corturi de nunta sunt pe deplin un design modular, prin urmare, să le permită să fie extins pentru a crea lungimi nelimitate în pași de 3,00m si 5.00m secțiuni modulare .

Pentru a adăuga mai mult la flexibilitatea lor, sistemul robust Warty Tent cort este disponibil într-un număr de opțiuni de design estetic plăcut – clientii pot alege din următoarele modele; Classic “A” Frame, acoperiș curbat, Peak acoperiș înalt, End Hip, Multi-verso și 2 & 3 Way Split, de conversie modele pe 3,00m golfuri modulare.

Aceasta a încercat, testat și metoda larg aprobat de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea de locuri de cost-eficient, funcțional, în condiții de siguranță și atractiv la nunta si ceremonia. Utilizat ca recepție și de catering, nunta Shelter Marquee oferi, de asemenea lenjerie frumos, iluminat, aer con, pentru podele, toate accesoriile care au nevoie nunta ta.

Show Buttons
Hide Buttons