Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1451

Warning: mkdir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1452
Cum de a alege peretele lateral pentru cort depozit - Corturi Nunti | Corturi de Industriale | Cort Evenimente

Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Cum de a alege peretele lateral pentru cort depozit

În ceea ce privește fabricarea structurilor prefabricate, tot mai mulți oameni aleg cortul de depozitare ca clădire de depozitare temporară sau semi-permanentă.  Mai ales în cazul utilizării industriale, acestea trebuie să extindă spațiul de stocare a echipamentelor pentru locurile de muncă, miniere și militare.  Opțiunea de dimensiuni mari, cu numeroase tipuri de acoperiș și ușor de instalat, creează popularitatea cortului de depozitare în aer liber.

În același timp, opțiunea sidewall va fi partea importantă a structurii depozitului.  SHELTER oferă membrană din PVC , perete solid ABS , panou sandwich (umplut cu RW) .  Ce zici de peretele din sticlă transparent?  În nici un caz!  Vrei să păstrezi intimitatea bunurilor și echipamentelor tale, nu?  Deci, care sunt diferitele caracteristici și avantaje între aceste trei tipuri de pereți laterali?  Să începem să învățăm și să alegem cea potrivită pentru stocarea dvs.

PVC Membrana
Adăpostul oferă o suprafață de 850g / mp alb din PVC pentru a fi opțiunea laterală.  Este modalitatea cea mai simplă, accesibilă și rapidă de a configura peretele lateral dacă stocați ceva normal.  Tesatura din PVC are performanțe perfecte în rezistență la apă, anti-impact, rezistență la radiații UV și ignifug .  Deci acest tip de perete poate atinge cerința de bază, cum ar fi o parasolar, o rezistență la vânt și o ploaie torențială.  De asemenea, puteți alege țesăturile de blocare sau translucide depind de nevoia dvs.  Ca material de înaltă calitate, durata de viață a țesăturii din PVC va fi de până la 5 ani .
cum se alege perete lateral pentru cort industrial - pvc

ABS solid perete
ABS solid perete este cea mai populară opțiune sidewall în industria cort depozitare.  Crearea funcției perfecte în rezistență chimică, anti-accident, temperatură (căldura sau frig) .  În comparație cu țesăturile din PVC, peretele solid ABS va fi mai stabil în condiții meteo nefavorabile și în condiții de siguranță .
cum se alege perete lateral pentru cort industrial - perete abs

Panoul de tip sandwich
Panoul de tip sandwich este utilizat pe scară largă în domeniul arhitectural, inclusiv construcția industrială și permanentă.  Umplut de RW (vată minerală) nu numai că va crea o performanță perfectă în blocarea căldurii, dar și în izolarea fonică .  Panoul sandwich este soluția cea mai rentabilă și mai sigură pentru cortul de depozitare temporară până în prezent.
cum sa alegi peretele lateral pentru cort industrial - panou sandwich

Show Buttons
Hide Buttons