Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Cum de a preveni deteriorarea vântului la Cort Eveniment

Ca clădire temporară sau semi-permanentă, structurile prefabricate de cort suferă vânt puternic sau chiar taifun aleatoriu. Cum de a reduce daunele în timpul teribilului vreme? Sau orice soluție pentru a proteja cortul evenimentului de vânturile puternice? Doar citiți acest articol, sperăm că puteți afla ceva util.

În lunile de vară, în special în august și septembrie, vântul și taifunul puternic vor distruge clădirea. Cum de a preveni deteriorarea clădirii de cort de vântul puternic. Există două soluții de la SHELTER .

Firm structura cortului. Dacă cortul de eveniment sau clădirea depozitului exterior suferă o vreme de vânt de 62 – 102 km / h (38 – 63 mph) , puteți consolida structura cortului prin metoda după cum urmează:

  1. Strângeți fiecare țesătură a peretelui lateral pentru a transforma structura într-un spațiu închis.
  2. Fixați lagărul “X” sau cablurile din oțel în fiecare unitate a peretelui lateral, pe acoperiș pentru a consolida structura.
  3. Folosind o greutate mai mare în fiecare placă de bază.

Eveniment Cort în soluție puternică de vânt -2Soluție pentru 100 – 130 km / h (60 – 80 mph) Vânt puternic.

  1. Decuparea peretelui lateral și a acoperișului pentru a reduce capacitatea vântului.
  2. Transportați instalația interioară, decorațiuni din clădirea cortului pentru a reduce daunele suplimentare.
  3. Demontați structura întregului cort, inclusiv aliajul de aluminiu, dacă este necesar.

Eveniment Cort în soluție puternică de vânt -1
Nu numai că se pregătesc considerabil înainte de vremea puternică a vântului, alegerea producătorului de corturi fiabile și a materialului din cadru sunt, de asemenea, factorii importanți pentru siguranța clădirii. Mai ales pentru orașele de pe litoral, planificarea unei soluții potrivite pentru a face față condițiilor meteorologice nefavorabile va reduce și mai multe probleme în utilizarea ulterioară.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.
    Show Buttons
    Hide Buttons