Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Expoziție Invitație – Showman’s Show 2016

Ne întâlnim la showman Show 2016 în United Kingdom

The Showman’s Show UK – expoziție originală și cea mai cuprinzătoare de produse, servicii si divertisment pentru lumea eveniment în aer liber și speciale. Azilul este sincer vă invită să vizitați standul nostru din showman Show 2016. Ca producător de corturi de conducere în China, Cort adăpost a fost prezintă spectacol de trei ani la rând.

Acest an, suntem foarte incantati de a afișa noul nostru produs – Glass Dome pentru vizitator. Am făcut pregătirea completă pentru această expoziție și veți primi o nouă experiență în corturi, sub cupola noastră de sticlă. Suntem încântați să vă urez bun venit pentru a vizita standul nostru și de a face orice posibile opportunies de afaceri.

Locație & Program de Vizitare

 • Timp:
  19-20 Octombrie 2016
 • Booth a:
  169 de stand, Avenue C
 • Locație:
  Newbury Showground: Priors Court Road, Hermitage, Newbury, Berks,
  RG18 9QZ
 • Program:
  Miercuri 19 Octombrie: 9:30 – 17:00
  Joi, 20 Octombrie: 9:30 – 16:30

showmans-show-3-1

Save

Despre Showman’s Show

The Showman’s Show este singurul spectacol în aer liber de acest gen din Marea Britanie. Arată Primul showman a avut loc în anul 1984 la Newark Showground, cu doar 80 sau cam asa ceva de expozanti. Pana in 1989 a avut loc show la fiecare doi ani, dar, din cauza cererii, de expozanti si vizitatori deopotrivă spectacol, atunci Lance Publications a luat decizia de a organiza evenimentul anual. Inițial, ea sa mutat în jurul valorii de țară, dar în cele din urmă sa stabilit la Newbury Showground, care a fost casa sa pentru ultimii 18 ani. Astăzi, spectacolul atrage aproape 5.000 de vizitatori pe parcursul a două zile și are în plus față de 340 de expozanti, care prezinta cele mai sofisticate structuri, echipamente, tehnologie și de divertisment cerut de industria eveniment la mare.

showmans-show-2

shelter-geodome-tent-geodesic-domes-for-sale-event-dome_jc

Show Buttons
Hide Buttons