Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1451

Warning: mkdir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1452
Cum de a curăța cort PVC din material plastic - spălare manuală cort Vinil - Shelter Structuri

Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Cum de a curăța cort Vinil – spălare de mână PVC Fabric

Cum să cureți cortul și țesătura acoperită? Aceasta este o întrebare care merită gândită după cumpărare. Acum, din ce în ce mai mulți planificatori de evenimente, proprietari de afaceri sau familii sunt dispuși să achiziționeze corturi de țesături pentru uzuri diferite, cum ar fi nunți, petreceri din curte, evenimente comerciale sau clădiri de depozitare și multe altele. Dacă ați cumpărat un cort limpede pentru utilizarea pe termen lung, este cu adevărat necesar să învățați cum să curățați cortul. Adăpostul este specializat în fabricarea corturilor de țesături de peste 10 ani, iar noi suntem și experții în întreținerea corturilor. Acum vă vom arăta sugestia și măsurile de precauție în timpul curățării vinilului de cort.

Cum se curata vinilul PVC
Lay The Fabric on A Clean & Flat Surface
Utilizarea periei de perie sau a unei perii moi -2
Fabricul de uscare perfectă - prosoapele de pânză -2

Beneficiile vinilului din PVC

Multe corturi în aer liber, și anume corturi de mari dimensiuni și corturi de nuntă, sunt acum acoperite cu țesături din PVC. Țesătura acoperită cu PVC este ușor de sudat într-o piesă mare pentru acoperirea unui acoperiș diferit. Cortina din tesatura PVC este frecvent utilizată pentru orice eveniment în aer liber sau pentru o clădire cu durată lungă de viață datorită caracteristicilor sale remarcabile: rezistență rezistentă la apă, rezistență la apă, rezistență la apă, rezistență la foc, rezistență la ulei și chimică.

Cum să curățați instrucțiunile pentru curățarea corturilor de vinil din corturi

SPĂLARE & amp; SCRUBBING TOOLS

 • Sticle de pulverizare
 • Spălați mănuși sau rufe
 • Mop și găleată
 • Perie moale pentru perie
 • Prosoape de pânză

CURĂȚI PASUL FABRIC PE PASĂ

 • Așezați țesătura pe o suprafață curată, plată și stabilă, fără nici un lucru ascuțit. Nu sunteți dispus să vedeți zgârieturi pe material după curățare, nu? Dacă suprafața nu este netedă, stabiliți o bucată de țesătură utilizată pentru o protecție mai bună. Știți că niște piatră mică nu este ușor de evitat.
 • Aveți grijă la selectarea concentratelor de curățare. Selectați dispozitivul de curățare “Vinil sigură” adecvat (cum ar fi Detergentul slab alcalin) . Concentratele de curățare trebuie diluate în rație regulată cu apă. Urmați instrucțiunile și diluați în sticlele de pulverizare . Nu faceți peste săpun sau țesăturile se vor răni și se vor murdări ușor după spălare.
 • Utilizarea unei perii de mop sau a unei perii moi îți va îmbunătăți eficacitatea. Moppingul poate reduce cantitatea de apă și substanțe chimice rămase timp pe suprafața țesăturii. Dacă materialul se umezește mult timp, murdăria va rămâne mai ușor pe suprafața țesăturii.
 • Prosoapele de pânză vor fi mai bune în ceea ce privește uscarea materialului. Șervețelele de pânză sunt țesătura ideală pentru a absorbi apa. Acesta este cel mai bun mod de a usca materialul într-un timp scurt.
 • După spălare, mai bine ar trebui să țesăturile de cort în aer liber sau alte zone de ventilație . Țineți materialul complet uscat înainte de depozitare ( A se depozita într-un loc uscat și de ventilare ). În plus, așezarea țesăturii sub lumina naturală a soarelui va avea o durată de viață mai lungă.
 • Dacă aveți întrebări sau alte sugestii cu privire la curățarea țesăturilor din PVC, vă recomandăm să discutați cu noi: + 86 139 2885 8552 – Nicole.L
Show Buttons
Hide Buttons