Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

1000 Persoane Cort Nunti de Vanzare pentru Petreceri, petrecere de gală

Ca producător mondial de corturi din aluminiu pentru corturi, Shelter are o experiență de peste 10 ani în proiectarea și construirea cortului de structură pentru ceremonia de nuntă, banchet, gală și alte evenimente temporare. Structura corturilor prefabricate este din ce în ce mai populară prin caracteristica lor modulară. Întreaga marcă de nunți poate fi ușor de transportat, construit și demonstrat. Dimensiunile acestui cort sunt de 25 de 50 m (82 x 164 ft) și dețin peste 1000 de persoane fără nici o obstrucție. Unul dintre punctele cele mai atractive ale cortului de spații clare este spațiul interior complet deschis. Mobilierul, dansul și participanții pot fi aranjați flexibil în interiorul cortului. Deși nu există un pol fix în interior, lățimea poate fi aleasă de la 10m la 60m (33ft până la 200ft) cu lungime nelimitată.

1000 persoane cort nunti de vanzare - 25 x 50m cort mare pentru nunta in aer liber -2
1000 persoane cort nunti de vanzare - 25 x 50m cort mare pentru nunta in aer liber -6
1000 persoane cort nunti de vanzare - 25 x 50m cort mare pentru nunta in aer liber -8

deea de decorare a corturilor de mari dimensiuni

Folosind căptușeala superioară este o idee bună să blochezi cadrul metalic, în același timp, atmosfera romantică poate fi creată de materialul colorat. Comparativ cu cortul de stretch tradițional, cortul cu cârlig deschis are mai multe opțiuni în decorare. Hanging coroana / ghirlanda va face cortul proaspăt.

Cu excepția interiorului, întreaga structură de marcă de nunți poate fi personalizată în pereți laterali, imprimarea țesăturilor din PVC, culoarea cadrelor. Construcția modulară permite comoditatea în schimbarea peretelui lateral în peretele din sticlă, peretele solid ABS, fereastra franceză și multe altele. Dacă doriți să alegeți peretele de sticlă, nu uitați să instalați perdele. Lumina soarelui este puternică în timpul zilei.

personalizate Corturi pentru nunti - pret cort de nunta in Romania - furnizor de corturi mari din China -24
    Show Buttons
    Hide Buttons