Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

15 x 20 Cort de structură clară pentru lansarea produselor

Cort de structură de 15 x 20 utilizat pentru recomandarea și lansarea produsului

Multe evenimente în aer liber suferă de condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi vântul puternic și ploaia puternică. Pentru a face ca prezentarea dvs. de produse să rămână fără probleme, ar fi mai bine să alegeți un cort de încredere clar pentru a fi locul evenimentului.Dacă doriți să creați un spațiu de mediu care înconjoară prin lumina naturală a soarelui, cortul transparent va fi o alegere perfectă. Oaspeții se vor bucura de o frumoasă excursie în aer liber în cadrul locului de protecție împotriva intemperiilor.
Cortul transparent de 15 x 20 m este locul ideal pentru lansarea produsului în aer liber pentru 100-200 de locuri . Proiectat fără un pol interior, structura cortului creează un spațiu deschis și flexibil pentru orice eveniment. Puteți aranja etapa de vorbire și masa lungă pentru oaspeții dvs. Datorită construcției modulare, cortul de vârf clar va fi ridicat în mod rapid de componentele prefabricate.

Aplicarea cort transparent al structurii

Cortul de sus clar își îndeplinește întotdeauna caracteristica perfectă în timpul zilei și seara. În timpul zilei, acoperișul transparent permite intrarea în lumină naturală a soarelui. În plus, iluminatul fabulos va lumina evenimentul în timpul seara. Cu acest aspect atractiv, cortul de sus clar este aplicat pe scară largă pentru diferite ocazii, inclusiv nunta , adunarea , banchet aniversar . De asemenea, materialul transparent este furnizat în design DOME .

Contact pentru mai multe detalii
  Date

  September 1, 2017

  Category

  corturi evenimente, Corturi nunti

  Tags

  cort transparent
  [no_social_share_list]
  Show Buttons
  Hide Buttons