Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Ce fel de produs de cort doriți să adăugați la lista de închirieri din compania dvs.? Unic, dar și stabil, va fi răspunsul perfect. Cortul geodesic dom este din ce în ce mai popular prin aspectul sferic special. În plus, structura triunghiului face ca întregul cort să fie stabil în orice vreme. Acoperită de membrana PVC de înaltă densitate, mediul interior va fi confortabil și disponibil pentru orice eveniment. Performanță perfectă în funcție impermeabilă, blocaj UV, rezistență la căldură.

În Shelter, oferim un cort alb, cu diametru alb, pentru orice capacitate. Opțiunea de diametru este disponibilă de la 10m la 80m (Cazare: 50 – 2000 de persoane). De asemenea, oferim un serviciu unic în proiectarea, fabricarea, vânzarea și întreținerea post-vânzare.

Restaurant Dom Construit pentru Hotel, Resort

În acest proiect, clientul nostru dorește să conecteze 3 dimensiuni de corturi dome într-o funcție diferită. Proiectăm o cupolă de legătură cu un tunel de pasarelă. Dia. Cubul alb de 25 de metri este locul principal al evenimentului care poate găzdui 300-450 de persoane. Fără un pol interior, oaspeții se pot bucura de ceremonia de nuntă de la 360 de grade. Decorat de căptușeală și efect de lumină, întregul mediu este fantastic. Toți oaspeții au avut o cină minunată și o amintire sub o structură atât de uimitoare. În plus, dia. 6m este zona de pregătire și dia. 5m este toaleta.

De ce aveți nevoie de Restaurant Dom conectat

Centrul multifuncțional
Toate cupolele cu funcție diferită sunt conectate împreună, întreaga structură va fi o clădire de integrare.

Meteo Rezistența
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ploaie. Oaspeții puteau merge în zona protejată.

Mai eficient din punct de vedere al costurilor
Conectați diferite corturi împreună, electricitatea (lumina, aerul condiționat) și o parte din oțel pot fi salvate.
    Show Buttons
    Hide Buttons