Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1451

Warning: mkdir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1452
6m Eco Dom pentru Cazare de Familie - Corturi Nunti | Corturi de Industriale | Cort Evenimente

Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Pentru adolescenți, rezervarea camerelor pentru călătoria pe Airbnb devine populară. Ca gazdă Airbnb, puteți lua în considerare mai multe paturi într-o cameră pentru nevoia călătoriei de absolvire. În acest proiect, cortul pentru 4 persoane este potrivit pentru călătoria tinerilor. Domul de 6m include:

Facilități Nr.
Pat single 4
Masă mică 1
Aer condiționat 1
Masa de dressing 1
Oglinda dressing 1

Fericire de absolvire a călătoriei sub un cort de 4 persoane

Ce face confortabil cabina cupolei?

Strat de rezistență la intemperii

Cupola glamping ar putea furniza un spațiu de viață de 4 sezoane în orice vreme. Stratul de bumbac acoperit cu pânză impermeabilă poate oferi un mediu controlat la temperatură. Evitați să suferiți vreme rece, casa cupolă ar oferi un spațiu cald precum casa dvs. dulce.

Cortina de lenjerie blocată

Evident, bucurați-vă de priveliștea pradă prin fereastra golfului transparentă este o experiență minunată pentru turiști. Ca un proprietar considerat al campingului, protejarea luminii solare puternice și a vieții private prin perdeaua de in este, de asemenea, un lucru satisfăcător.

eco dom 6m cazare familie - casa geodezica cu strat de izolație termică -17

Alte facilități din camping

Sala de recepție și cafenea

Pe lângă corturile pentru cupole de 4 persoane, Shelter Dome a pus la dispoziție și un cort de cupolă de 10 m ca sală de primire a campingului. Mai mult, proprietarul campingului creează un spațiu de luat masa confortabil pentru toți oaspeții. După check-in-uri, oaspeții pot savura o cafea fierbinte lângă fereastra golfului.

Proiecte similare
Cort de cupolă de lux pentru 4 bărbați, cu living și dormitor

5m cupolă eco-living și 6m cup cup se conectează pentru a oferi o experiență uimitoare de glamping. În acest proiect, Shelter oferă un design personalizat, inclusiv sistemul de pardoseală, structura cadrului, capacul din PVC, ferestrele și stratul de izolare.

Atât livingul, cât și dormitorul sunt echipate cu straturi de izolare, menținând cea mai bună temperatură interioară.

Explorați mai multe
    Show Buttons
    Hide Buttons