Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site
 • 7m / 23ft

  Diametru

 • 3.5m / 11.5ft

  Înălţime

 • 38sqm / 414sq ft

  Amprentei

 • Facilitate

  Queen-size pat
  Baie
  Bucătărie
  Camera de zi (masă mică și scaune)

Casa Geodezica pentru Furnizorul Airbnb

Închirierea pe termen scurt pentru turism este din ce în ce mai populară. Dacă oaspeții dvs. intenționează să călătorească un loc și atracțiile din apropiere de câteva zile, o casă de închiriere pe termen scurt va fi o alegere perfectă. Ca proprietar de camping, puteți lua în considerare modul în care puteți crea un spațiu de locuit unic pentru oaspeți. Acest dia. Casa de dom 7 m geodezică, incluzând bucătărie, baie, facilități de cameră este potrivită pentru afacerea de închiriere pe termen scurt.

4 anotimpuri Casa Geodezica

Cadrele sunt construite din oțel galvanizat, acoperit cu energie, care asigură protecție împotriva ruginei în orice vreme. Înfășurarea cu membrană acoperită cu apă impermeabilă din PVC, întregul cort geodomei va fi rezistent la flacără și rezistent la UV. În timpul iernii, casa domului ar proteja împotriva zăpezii grele prin structura sa stabilă.

Punctul culminant al acestui Dia. Dome de 7 m

Bucătărie
Pentru închirierea pe termen scurt, oaspeții pot dori să aibă un spațiu de locuit nu numai confortabil, ci și convenabil în timpul turismului. Deci, zona de bucătărie va fi punctul culminant al domului glaușător pe care l-ați furnizat. Gătirea alimentelor locale într-o țară străină va fi experiența unică de călătorie pentru turiști.

Cu designul geamului transparent, oaspeții se vor bucura de o masă și o vedere uimitoare în același timp.

casa geodezica de 7m cu facilități de bucătărie - vânzare eco dom pentru hotel Airbnb, stațiune, hotel, camping romania -8
casa geodezica de 7m cu facilități de bucătărie - vânzare eco dom pentru hotel Airbnb, stațiune, hotel, camping romania -11

Facilități de baie

Separat de partiția din lemn, ați fixa un alt spațiu privat – o baie. Facilitatile necesare pentru baie sunt incluse:
Duș;
Toaletă;
Chiuveta.
  Show Buttons
  Hide Buttons