Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site
  • 7m / 23ft

    Diametru

  • 2 - 3 People

    Capacitate de oaspeți

  • Meadow / Park

    Stare la sol

În calitate de producător și furnizor de corturi geodezice cu experiență, SHELTER Dome proiectează în mod special suita cupolei glamping care măsoară 7 metri în diametru pentru a construi o stațiune glorioasă glorioasă în lemn. Suita eco cupolă, cu o zonă de dormitor și o baie, nu oferă doar un pat moale pentru odihnă, dar și satisface cerințele sanitare. Mai mult, o masă mică pentru 2 și canapele confortabile sunt, de asemenea, setate pentru a satisface cerințele de luat masa și timp liber.
Dacă numim igloo dia.6m dome (cel cu dormitor la baie, dar nu spațiu de agrement) o suită de lux, iar camera cu cupola dia.5m fără baie o suită standard, atunci dia.7m va trebui să fie suita DELUXE.

Punctul de reper al proiectului 7m Glamping Dome Suite

Fereastră luminatoare și fereastră clară

Însuși domul eco-living este proiectat să fie 1/3 clar pe față și 2/3 alb pentru cealaltă. Marea “fereastră” frontală transparentă oferă suficiente vederi peisajului exterior. De asemenea, introduceți lumina solară naturală. Cât de plăcut este să stai în fața acestei priveliști minunate, să ia o ceașcă de cafea și să citești o carte. Când cade noaptea, „geamul” frontal clar poate fi închis cu ajutorul perdelelor.

Clientul nostru dorește ca oaspetele lor să se bucure să trăiască în suita cu cupole pline de lumină pe tot parcursul zilei și al nopții. De aceea, am conceput și o „fereastră” de luminator în plus pe acoperiș. De fiecare dată când se așază în pat noaptea, te așteaptă un cer înstelat spectaculos.

lucernă și mezanin design pentru casă de cupole de 7m
cric de sobă / orificiu pentru coș și strat de izolare

Husa pentru cos si bumbac izolant

O cazare confortabilă nu înseamnă doar un pat moale mare, dar necesită și o temperatură confortabilă. Cum nimeni nu vrea să trăiască într-o cameră rece sau fierbinte. În special pentru glamping în acele zone tropicale sau înzăpezite. În acest proiect, suita de cupole glamping este de a construi o stațiune de camping glam în Franța. Prin urmare, am tăiat și sigilat cu exactitate țesătura domului cu tehnologia de tăiere și sudare CNC, pentru a oferi o ieșire a coșului.

Cu mult mai mult decât atât, igloul cupolei în sine este instalat cu un strat de bumbac izolant, care ar păstra căldura pentru a rezista la iarna rece.

Perete despărțitor din lemn și ușă din aluminiu

Privind din exterior, nu veți putea vedea baia și toaleta situate pe partea din spate a cupolei. Asta pentru că SHELTER a conceput special peretele despărțitor din lemn pentru a separa și bloca zona băii. Oaspeții se pot bucura relaxant de baia lor și de a recâștiga energie. De asemenea, spațiul interior a fost împărțit la peretele despărțitor pentru a face designul interior îngrijit și ordonat.

În ciuda glamping-ului în sălbăticie, securitatea personală și a proprietății trebuie asigurată. SHELTER a oferit și o ușă din aluminiu pentru a avea cupola securizată.

Perete despărțitor din lemn pentru casă cu cupole de 7m
Show Buttons
Hide Buttons