Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Shelter Cort Eveniment a acordat BEST TENT INSTALLATION

2016 Pebble Beach Concours - cort pentru expoziția Benz - structura hală personalizată de vânzare -3

2016 Pebble Beach Concours - cort pentru expoziția Benz - structura hală personalizată de vânzare -5

2016 Pebble Beach Concours - cort pentru expoziția Benz - structura hală personalizată de vânzare -2

Shelter Event Tent a premiat Best Tent Installation la The Special Event Tradeshow & Conference

Shelter a furnizat cortul nostru personalizat de cuburi pentru a afișa linia de produse actuală a Mercedes-Benz și noul lor concept de vehicul la 2016 Pebble Beach Concours d’Elegance, care deține în Pebble Beach, California. După spectacol, am acordat premiul Best Tent Installation la Evenimentul Spectacol & Conferință Specială – una dintre cele mai mari gala din industria evenimentelor.

Despre Premiile Gala de Eveniment Special

Recunoscând și sărbătorind cei mai buni și cei mai străluciți planificatori de evenimente din industrie, selectați de consiliul special al revistelor Special Events Magazine, această ceremonie a premiilor recunoaște organizațiile de planificare a evenimentelor care au produs evenimente spectaculoase în ultimul an, care au determinat creșterea barului pentru inovare.

Cort de cort pentru Benz Show – Salon de expoziții personalizat

Adăpostul a proiectat și a fabricat acest cort de cusut personalizat (15 la 45 m înălțime de 6 m) pentru a prezenta produsul Benz și a găzdui oaspeții. În acest spațiu clar, autoturismele și facilitățile pot fi aranjate în mod flexibil, iar oaspeții se pot bucura de spectacol fără nici o obstrucție. Datorită sistemului de pereți din sticlă și a podelei înalte, sala de expoziții permite reflectarea soarelui și a unui spațiu interior mai larg. Stofa particularizată prezintă tema expoziției și logo-ul mărcii pentru oaspeți.

Despre Pebble Beach Concours d’Elegance

Plaja Pebble Beach Concours d’Elegance este adesea considerată a fi celebrarea premierului mondial al automobilelor. Iată câteva dintre momentele istorice care au atras entuziasmul acestui eveniment de la începutul lui în 1950 până în prezent.

Show Buttons
Hide Buttons