Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Festivalul de muzică din corturi din structurile de protecție

Shelter cortul festivalului de muzică este structura prefabricată cu cadru din aliaj de aluminiu presat și membrană impermeabilă din PVC.Ele permit clădirii să se asambleze rapid, să transporte și să se demonteze.

De ce să alegeți cortul festivalului de muzică temporară?

Compara cu construirea unei hale permanente, instalarea temporară a structurii cortului va economisi costul materialului, constructorii, desigur timpul este și factorul important. Există două materiale de bază de structură temporară – aliaj de aluminiu presat și țesătură din PVC impermeabilă. În plus, ca proiect prefabricat, întreaga structură va fi exercitată într-o manieră eficientă.

Cadrul din aliaj de aluminiu este cunoscut sub numele de caracteristicile sale ușoare și durabile. În Shelter, facem suprafața galvanizată la cald acoperită pentru aliajul de aluminiu care creează aspectul lucios pe termen lung de peste 20 de ani. În timp ce tesatura din PVC acoperită are performanțe perfecte în rezistență la apă, rezistență la radiații UV, căldură și antichimice. Durata de viata a vinilului acoperit se intalneste la 5 ani.

Datorită designului modular de construcție, întregul cort al festivalului de muzică poate fi dezmembrat în componenta transportabilă. Puteți să eliminați structura cortului în orice locație și să o configurați rapid. De asemenea, puteți stoca aliajul de aluminiu și materialul din PVC într-un depozit pentru utilizarea viitoare. Dacă trebuie să măriți durata de viață a cortului, trebuie să acordați atenție întreținerii, vă rugăm să faceți clic aici pentru a șterge sfaturi de vinil din PVC.

Shelter oferă opțiuni personalizate pentru clienții noștri, incluzând designul acoperișului, peretele lateral, ușa, accesoriile externe, culoarea membranei. Dintre acestea, cortul de partid mixt este cel mai popular design pentru festivalul de muzică. În plus, am dezvoltat domul geodezic pentru spectacolul de proiecție.

Marquee pentru Concert – Cort Bellend de 1750 mp

Cortul Bellend a numit și cortul yuma și cortul sahara. Este o structură mixtă a cadrului “A” multi-lateral și clasic. Forma cortului va arăta ca un oval în vedere aeriene. Adăpostul furnizează acest cort personalizat pentru Festivalul de muzică și arte din Valea Coachella. Și excursia în deșert este ținută și în această locație.

 

Dimensiunea acestui cort de yuma este de 50 x 35 m (164 ‘cu 115’) pentru a menține o capacitate de 3000 de picioare în timpul festivalului de muzică. Materialul acoperit al acestei săli de concerte temporare este o țesătură din PVC rezistentă la apă, care prezintă performanța perfectă în rezistența la UV, blocarea căldurii și ignifugul (DIN4102, B1, M2 și NFPA 701). Holding concert în aer liber sub structura de span clar permite oaspeților să se bucure de spectacol în orice vreme și mai multe opțiuni în decorarea clădirii.

 

Vrei un design personalizat? Adăpostul oferă servicii de vopsire prin pulverizare și tipărire prin șabloane. Doar trimiteți-ne culoarea și modelul dorit și vă vom răspunde la designul perfect al cortului.

Trimiteti solicitare acum!
    Show Buttons
    Hide Buttons