Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Cortul pentru ospitalitate - Sala VIP Lounge în Evenimentul Sportiv

Shelter Cortul pentru ospitalitate – Soluția pentru saloane de sport pe care vă puteți baza

În Shelter, oferim soluție la cheie la cheie pentru orice eveniment, inclusiv ceremonia de nuntă, recreere, depozitare industrială, spectacol de mașini, arena sportivă și multe altele. Deși există o mare cerere de corturi temporare pentru ospitalitate în timpul evenimentelor sportive. Cum de a configura spațiul de lounge într-un mod rapid? Structurile prefabricate vor fi soluția ideală.
Shelter Tent are peste 10 ani de experiență în furnizarea de corturi pentru ospitalitate și lucrează în parteneriat cu cele mai iconice organizații sportive din lume, inclusiv Jocurile Olimpice, Jocurile Asiatice, Formula 1 Grand Prix, WTA, pentru a numi doar câteva.

10 x 25m apartament dublu de cort pentru ospitalitate

Shelter a oferit două seturi de suite de ospitalitate dublă pentru VIP lounge în sezonul de fotbal. Fiecare cort construiește o suprafață de 250 mp acoperită pentru 30-50 de locuri și un spațiu de catering.

Pe măsură ce citiți în imaginea din stânga, am folosit ABS și peretele solid din sticlă pentru a asigura siguranța și aspectul elegant al acestei structuri temporare. În același timp, audiența se poate bucura de întregul joc de fotbal prin gable în aer liber. Cu designul acoperișului rafinat, cortul va crea o performanță mai bună în încărcarea cu vânt, iar apa de ploaie poate arunca ușor acoperișul.

Design considerabil pentru scări

Scara este un accesoriu important în designul dublu. De data aceasta, oferim scară externă din aluminiu care poate salva spațiul intern. Acest tip de scară este proiectat cu standarde americane de calitate și în mod considerabil pentru orbi.

Eliminați VIP Lounge în orice locație

Datorită construcției modulare, corturile de ospitalitate pot fi dezmembrate și transportate ușor în orice loc prin piese mici. În același timp, componentele prefabricate ne vor ajuta să construim întregul cort într-o manieră rapidă.

Trimiteti solicitare acum!
    Show Buttons
    Hide Buttons