Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Corturi pentru expoziții și expoziții comerciale Comerț Furnizor de Corturi

Majoritatea expozițiilor comerciale sau târgurilor se întâmplă în mod regulat și sezonier. Cum se construieste o expozitie de cort economic si de mediu? Shelter, furnizorul profesionist de corturi, va avea soluția. Va oferim o gama larga de spatii de acoperisuri – 10m la 60m (32 ‘pana la 200’) cu lungime nelimitata. De asemenea, acoperișul cortului poate fi opțional în corturile clasice de structuri, acoperișul curbat, sistemul de acoperire termică și forma “inimii”.

Proiect de cort de expoziție de 20000 mp – furnizor de corturi pentru expoziții comerciale

Shelter 20000mp corturi pentru targuri - cort expozitional - corturi pentru expozitii -2

 

În vara anului 2017, Shelter a devenit furnizorul temporar de structuri pentru expoziția internațională de mediu. Totalul metru pătrat al întregului cort limpede este de peste 20.000 mp, iar inginerii noștri au terminat sarcina de instalare în termen de 10 zile.

 

Printre acestea, cea mai mare clădire este sala principală de expoziții, care este în 50 de 215 m cu înălțimea de 6 m . Cu un design clar al spațiului, spațiul expozițional a fost împărțit în mai multe părți, în mod flexibil, incluzând energie cu emisii reduse de carbon, producție cu emisii reduse de carbon, arhitectură cu emisii reduse de carbon, emisii reduse de carbon, gestionare cu emisii reduse de carbon și finanțare pentru mediu. Mai mult de 260 de întreprinderi participă la acest spectacol, împărtășind ideea și emisiile reduse de carbon. Iar capacitatea de vizitare a ajuns la mai mult de 3.000 în același timp.

 

În afară de aceasta, intrarea de verificare a securității , spațiul de servire a mesei , camera de zi a personalului sunt, de asemenea, structurile temporare construite de Shelter. Pe parcursul acestei expoziții de 3 zile, structurile multifuncționale ale clasei Shelter asigurau protecția împotriva intemperiilor pentru expozanți și vizitatori.

 

După expoziție, guvernul Zhenjiang și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), proiectele chino-americane de cooperare în domeniul energiei (ECP), Elveția Grupul ABB și alte instituții și întreprinderi, au semnat un nou acord de cooperare strategică pentru accelerarea dezvoltării globale cu emisii reduse de carbon.

Trimiteti solicitare acum!
    Show Buttons
    Hide Buttons