Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Glamping Dome în camping, Safari Resort, Hotel și Backyard

După cum știm cu toții, structurile de corturi clare sunt utilizate pe scară largă pentru banchet de nuntă , evenimente comerciale , depozit emporar , petrecere a festivalului și alte evenimente în aer liber. În structura SHELTER, structurile de corturi devin alegerea mai bună pentru viața vitrificată datorită instalării sale ușoare, numeroaselor opțiuni de design și spațiului interior flexibil. Printre diferitele serii de corturi, seria GEODESIC DOME este opțiunea perfectă de a fi spațiul de locuit ecologic.

SHELTER Dia. 5m domuri geodezice pentru camping în aer liber în Safari Resort -6

SHELTER Dia. 5m domuri geodezice pentru camping în aer liber în Safari Resort -1

SHELTER Dia. 5m domuri geodezice pentru camping în aer liber în Safari Resort -5

SHELTER Dia. 5m domuri geodezice pentru camping în aer liber în Safari Resort -3

Dome de sticlă în zona de turism ecologic

Shelter a furnizat cupola de sticlă de 6 m (în jur de 28 mp acoperită) din aerul din Munții Aerului, China, pentru a fi spațiul de locuit care nu se uda.

6m eco dom - casa geodezica - igloo conservatories  (1)

6m eco dom - casa geodezica - igloo conservatories  (2)

DESPRE DIMENSIUNE & STRUCTURĂ

De data aceasta, am furnizat diagrama. Dome din sticlă de 6 m cu sticlă călită în grosime de 5 mm. SHELTER DOME, deoarece noua serie de produse este populară în marketing cu aspectul său atrăgător. Structura principală a cortului geodezic este realizată din profil de aluminiu și panou de sticlă triunghiulară . Un astfel de tip de structură va crea performanțe mai bune în încărcarea vântului și încărcarea zăpezii. Pentru o capacitate diferită de care aveți nevoie, gama diametrului casei Dome în Shelter este de la 3m până la 15m (Deoarece utilizarea evenimentului, diametrul poate ajunge până la 100m).

DESPRE CONFIDENȚIALITATE

Îngrijorați de peretele lateral din sticlă transparentă, veți scădea nivelul de intimitate și siguranță în timpul vieții?Am făcut tratamentul de suprafață reflectorizant pentru panoul de sticlă și am furnizat perdea de întunecare . Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viața privată, doar să vă bucurați complet de vacanța de vacanță.

DESPRE SOLUȚIONAREA FACILITĂȚII

În calitate de producător de cort de sticlă, avem o echipă de design profesională care oferă soluții de decorare interioară, inclusiv sistem de podea, baie, canalizare, ventilație și sistem de izolație, în funcție de climatul locației.
De asemenea, există patru ferestre cu deschidere triunghiă auto pe fereastra laterală și luminatoarepe partea superioară a acoperișului, în designul nostru standard.

DESPRE CLIMA DE LOCALIZARE

De asemenea, vă puteți gândi cum funcționează cupola de sticlă în deșert și pol, unde vremea este extremă. După cum știm, cadrul din aliaj de aluminiu are o caracteristică chimică stabilă în mediul -30 ℃ ~ + 100 ℃ .
Panoul de sticlă pe care îl folosim pentru casa domului are performanța perfectă în rezistența la intemperii (Temperatură de toleranță: -20 ℃ până la + 150 ℃ ). Și personalul nostru de tehnologie și managerul de proiect vă va oferi soluția de control la cheie și izolație pentru dumneavoastră.

Trimiteti solicitare acum!
    Show Buttons
    Hide Buttons