Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1451

Warning: mkdir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/weddipn0/.cpanel/proxy_conf) is not within the allowed path(s): (/home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/:/tmp/) in /home/weddipn0/public_html/sheltercorturi/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 1452
Logistică - Corturi Nunti | Corturi de Industriale | Cort Evenimente

Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site

Marfa de încărcare baldachin – Protecția vremii pentru centrul de logistică

Shelter a furnizat clădirea noastră pentru corturi industriale ca depozit de bunuri, hangar de aviație sau atelier semi-permanent la locul de muncă. Acum, avem cea mai recentă aplicație a cortului industrial pentru corturi exterioare – de încărcare cu baldachin într-un centru logistic. Odată cu dezvoltarea comerțului electronic, industria logistică se confruntă cu o cerere mai mare de depozitare și încărcare. În Shelter, suntem capabili să întâlnim două cereri pentru afacerea dvs. de logistică.

De ce să alegeți construcția modulară pentru încărcarea baldachinului?

Asigurați-vă că încărcarea bunurilor de frecvență poate fi continuată în sezonul de ploaie și zăpadă, ar trebui să ridicați un baldachin rezistent la apă pentru zona de încărcare. Și de ce ar trebui să construiești un cort modular pentru a fi baldachinul?

 • Toate baldachinele de încărcare sunt fabricate în construcții prefabricate, care prezintă caracteristici remarcabile în ceea ce privește asamblarea și demontarea.
 • Cortul industrial Clearspan creează un spațiu interior de 100% pentru parcarea camioanelor, amenajarea instalațiilor și conducerea stivuitoarelor.
 • Oferim înălțimea standard (4m) și înălțimea personalizată în designul baldachinului. Înălțimea de 4 metri poate fi potrivită pentru containerele comune de 20 de picioare și 40 de picioare. Dacă containerul este combinat cu utilajul de transport uzinal în înălțime specială, designul personalizat pentru adaposturi va ajusta mărimea.
 • Lungimea poate fi extinsă nelimitat prin adăugarea unității de bay. Fiecare unitate creează o parcare individuală de 5 m pentru fiecare camion. Spațiul individual va fi mai convenabil pentru gestionarea zilnică.

SHELTER corturi industriale - vand cort industrial second hand - Cort industrial pentru logistică -1

SHELTER corturi industriale - vand cort industrial second hand - Cort industrial pentru logistică -2

Capsulă pentru încărcare multifuncțională

 • Parcare pentru camioane;
 • Distribuția de mărfuri;
 • Oficiul pentru locurile de muncă;
 • Intrare Canopy;
 • Stivuitoare și Încărcătoare Depozite.
Trimiteti solicitare acum!








  Corturi industriale pentru construirea corturilor în SHELTER

  Show Buttons
  Hide Buttons