Search
Close this search box.

10 idei perfecte pentru găzduirea unei petreceri la cort

10 idei perfecte pentru găzduirea unei petreceri la cort
Publicat: April 28, 2024

Introducere

Când vine vorba de găzduirea unei întâlniri memorabile, puține setări rivalizează cu farmecul și versatilitatea unei petreceri la cort. Imaginați-vă atracția unei serate în aer liber, unde râsul se amestecă cu foșnetul blând al frunzelor de deasupra capului, iar soarele care apune aruncă o strălucire caldă peste festivitățile voastre. Petrecerile cu cortul încapsulează esența divertismentului în aer liber, oferind o ambianță unică, care este atât intimă, cât și grandioasă. Astăzi, pornim într-o călătorie printr-o multitudine de idei de petreceri cu cortul, explorând teme și stiluri care răspund fiecărei ocazii. De la aventuri capricioase în grădină la serate sofisticate în aer liber, vom aprofunda arta integrării perfecte a acestor concepte în planificarea petrecerii, asigurându-ne că sărbătoarea dvs. este spectaculoasă.

Hosting a Tent Party

Zece idei perfecte de petrecere pentru corturi

 • Petrecere tematică Noapte înstelată: Utilizați prelata transparentă a cortului curbat pentru a crea o petrecere tematică de noapte înstelată. Agățați lumini stelare în interiorul cortului pentru a simula scena strălucitoare a cerului înstelat, astfel încât oaspeții să se simtă ca și cum ar fi în Calea Lactee.
 • Petrecere în stil retro: Alegeți un cort curbat în stil retro, cu mobilier din lemn și decorațiuni retro pentru a crea o atmosferă retro puternică. În interiorul cortului se aude muzică de epocă pentru a cufunda oaspeții într-o dispoziție nostalgică.
 • Petrecere tropicală: Cu plante tropicale și flori ca temă de decorare, creați o petrecere plină de stil tropical. În cort plasate palmieri, clorofit și alte plante verzi, cu flori colorate, lăsați oaspeții să simtă entuziasmul și vitalitatea tropicelor.
 • Tech Future Party: Utilizați designul modern al cortului curbat pentru a crea o petrecere high-tech. Instalat în cort ecran LED și echipamente de sunet de înaltă tehnologie, reda muzică dinamică și efecte vizuale cool, permițând oaspeților să experimenteze farmecul tehnologiei viitorului.
 • Petrecere creativă de artă: Zonele de creație artistică, cum ar fi pictura și confecționarea manuală, sunt amenajate în cortul curbat, permițând oaspeților să-și exercite imaginația și creativitatea pentru a crea opere de artă unice. În același timp, puteți invita și artiști să cânte live, adăugând o atmosferă artistică petrecerii.
 • Petrecere sportivă: Utilizați spațiul spațios al cortului curbat pentru a configura o varietate de sporturi, cum ar fi tirul de fotbal, tirul de baschet și așa mai departe. Lăsați oaspeții să joace sport într-o atmosferă relaxată și plăcută pentru a spori prietenia și spiritul de echipă între ei.
 • Protecția mediului și petrecerea vântului natural: Cu tema protecției mediului și a naturii, peretele verde al plantelor este selectat ca parte a cortului, subliniind conceptul de ecologie și dezvoltare durabilă. Mobilierul și decorațiunile din materiale ecologice sunt plasate în interiorul cortului pentru a promova un stil de viață verde.
 • Petrecere color tematică: Selectați corturi curbate cu culori corespunzătoare în funcție de diferite culori tematice și potriviți decorațiunile și efectele de iluminare cu culorile corespunzătoare. Cum ar fi petrecerea tematică roșie poate crea o atmosferă caldă, pasională; Petrecerile tematice albastre pot crea o atmosferă calmă și proaspătă.
 • Film în aer liber Petrecerea nocturnă: Instalați un ecran mare în interiorul cortului curbat, care prezintă lucrări clasice sau cele mai recente filme. Oaspeții pot viziona filme în corturi și se pot bucura de vizionarea în aer liber. În același timp, puteți pregăti și popcorn, băuturi și alte gustări pentru a crește interesul vizionării filmului.
 • Fairy Tale Dream World Party: Creați o lume fantastică plină de basme pentru copii. Cortul curbat este decorat cu diverse imagini de desene animate, baloane colorate și panglici. În același timp, puteți pregăti, de asemenea, facilități de distracție pentru copii și jocuri interactive, astfel încât copiii să se poată bucura de joacă în lumea basmelor.

Cu aceste 10 idei perfecte de petrecere la cort, sunteți sigur că veți crea o experiență de petrecere de neuitat. Fie ca este vorba despre o reuniune de familie, o cina cu prietenii sau un eveniment de afaceri, un cort de petrecere ofera solutia perfecta pentru a face din petrecerea ta centrul atentiei.

Cum să realizați idei de petrecere la cort

Dacă doriți să aduceți la viață aceste 10 idei de petrecere cu cortul, urmați acești pași:

 • Definiți un buget: În primul rând, determinați bugetul total al partidului, ceea ce vă va ajuta să luați decizii financiare solide în fiecare etapă.
 • Selectați o locație: Alegeți un loc în aer liber potrivit pentru petrecere și asigurați-vă că locul poate găzdui cortul curbat pentru petrecere.
 • Rezervați un cort: În funcție de mărimea și bugetul petrecerii, rezervați un cort curbat de petrecere de dimensiunea și stilul potrivit.
 • Planul de amenajare: Proiectați aspectul interior al cortului, inclusiv amplasarea mobilierului, împărțirea zonei de activitate și amplasarea obiectelor decorative.
 • Achiziționați decorațiuni: Achiziționați decorațiuni corespunzătoare în funcție de tema petrecerii, cum ar fi iluminat, flori, mese, scaune, veselă etc.
 • Aranjați divertisment: În funcție de natura petrecerii, aranjați muzică, spectacole, jocuri și alte activități de divertisment pentru a asigura participarea și distracția oaspeților.
 • Pregătiți mâncare și băuturi: Pregătiți alimente și băuturi în funcție de gusturile și obiceiurile alimentare ale oaspeților.
 • Invitație publicitară: Proiectați și trimiteți invitații pentru a promova tema și ora petrecerii și pentru a atrage oaspeții să participe.
 • Implementați aspectul: Cu o zi înainte de petrecere, organizați echipa pentru a aranja site-ul pentru a vă asigura că totul merge conform planului.
 • Managementul site-ului: Responsabil pentru coordonarea și gestionarea site-ului în ziua petrecerii pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.
 • Curățare: După petrecere, fiți responsabil pentru curățarea site-ului pentru a vă asigura că locul este restaurat la starea inițială.

Având în vedere toate aceste procese obositoare de pregătire, dacă vă bazați pe un individ să o facă singur, este ușor să aveți tot felul de neglijențe, iar experiența petrecerii nu va fi foarte bună. Prin urmare, aș sugera să luați în considerare utilizarea adăpostului pentru a vă ajuta. Shelter poate oferi servicii profesionale de petrecere, de la selectarea locației până la organizarea evenimentului, de la decorațiuni și configurare până la servicii de catering, sunt capabili să răspundă nevoilor dvs. în toate aspectele pentru a vă face experiența de petrecere mai ușoară și mai plăcută.

Specificarea cortului de petrecere al adăpostului

Corturile noastre de petrecere se pot întinde de la 3-50 de metri, au lungimi nelimitate, pot fi extinse la intervale de 3 sau 5 metri, iar înălțimea poate fi ajustată după cum este necesar. Înălțimea laterală poate varia de la 2,5-5 metri, în timp ce înălțimea superioară variază în funcție de model. Toate cadrele principale sunt realizate din profile din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, iar piesele de legătură sunt piese din fier galvanizat la cald.

Prelata este confectionata din stofa sintetica PVC acoperita cu doua fete, care contine fire de poliester de inalta rezistenta si are functiile de rezistenta la vant, rezistenta la ploaie, impermeabila, prevenirea incendiilor si autocuratare. Există mai multe moduri de a fixa cortul, puteți alege să fixați șurubul de expansiune sau fixul îngropat semipermanent, culoarea și grosimea au, de asemenea, mai multe opțiuni, inclusiv 650g / ㎡, 750g / ㎡, 850g / ㎡, 950g / ㎡ și alte specificații.

Acești parametri garantează siguranța și durabilitatea cortului, astfel încât să îl puteți folosi cu încredere.

Serviciu personalizat

Corturile noastre pot fi personalizate în funcție de cerințele clienților, fie că este vorba de alegerea culorilor, fie de configurația sistemului de iluminat și sonorizare. Astfel de servicii personalizate asigură că fiecare petrecere este unică, astfel încât fiecare oaspete să poată simți intențiile și gustul gazdei.

Concluzie

Fie că este vorba de o reuniune de familie sau de un eveniment de afaceri, corturile noastre de petrecere oferă soluția perfectă. Acestea nu numai că îmbunătățesc evenimentul, dar vă aduc și dvs. și oaspeților dvs. o experiență plăcută. Alegerea noastră înseamnă alegerea succesului și a satisfacției. Contactați-ne acum pentru a începe să vă planificați ideile de petrecere la cort! Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai profesionale servicii și produse de cort de cea mai bună calitate.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon