Search
Close this search box.

10 sfaturi utile pentru nunta in aer liber

Decorarea-cortului-de-nunta-Planificarea-nuntii-in-aer-liber-Planificatorul-cortului-de-nunta-Mancare-pentru-nunta-1-300x175
Actualizat: February 19, 2024
Publicat: February 1, 2024

Pentru A Fi Un Planner De Nunta In Aer Liber Pentru Tine

Dacă doriți să aveți o petrecere de nuntă în aer liber, felicitări! Nuntile in aer liber sunt romantice si de neuitat. Fiind cea mai importantă memorie din ascensor, nunțile în aer liber nu sunt la fel de ușor ca acestea să funcționeze. Ar trebui să luați multe în considerare: dimensiunea locului, cantitatea de oaspeți, tema sala și multe altele. Acum, vă voi da câteva sfaturi după cum urmează, veți fi sigur că va străluci în ziua nunții tale.

SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-236-300x175
SHELTER-Corturi-Corturi-pentru-Nunti-Corturi-Nunta-de-Vanzare-Drapaje-Corturi-Cort-Nunta-Pret-139-300x175
Decorarea-cortului-de-nunta-Planificarea-nuntii-in-aer-liber-Planificatorul-cortului-de-nunta-Mancare-pentru-nunta-4-300x175
Cele-mai-bune-coafuri-de-nunta-in-ziua-vantului-300x175

Luați în considerare confortul oaspeților dvs.
Vremea este cea mai importantă atenție în zilele voastre. Gândiți-vă la ce vreme va satisface probabil dvs. și invitaților dvs. în timpul nunții dvs. în aer liber. Dacă ați ales ziua de vară fierbinte. Nu lăsați oaspeții dvs. să se încălzească neconfortabil – să-i dați ucigașilor oaspeți cu gheață rece de apă, în timp ce stau pe scaun. În plus, va fi util dacă aveți mari ventilatoare electrice. Dar de ce nu instalați un cort de nuntă durabil și stabil pe locul de desfășurare. Există nu numai baldachinul sub lumina puternică a soarelui, ci și sala de banchet temporară.

Planul B
Orice plan pentru a vă confrunta cu vremea neașteptată? Vrei să găsești o locație ideală pentru nunți în aer liber unde există o locație în interior care așteaptă doar în caz. Multe mirese și mirele vor să aibă ceremonie în afara și recepție în interior. Un cort cu cadru puternic este o altă opțiune pentru dvs. Asigurați-vă că cortul dvs. este suficient de stabil în orice vreme și suprafață. Nu veți dori să vedeți oaspeții dvs. cu pantofi dulci și murdari.

Plan pentru Ziua Vântului
Multe nunți în aer liber suferă de condiții grele de vânt. Pentru a vă face rochia de mireasă mai perfectă, ar trebui să evitați țesături ușoare cum ar fi șifonul și mătasele din China în rochia ta și rochii de domnisoare de onoare. În plus, spuneți coafurii dvs. că veți avea o nuntă în aer liber, astfel încât să puteți planifica un stil care nu vă va lăsa într-o poziție jenantă. Din nou, nu uitați să reamintiți oaspeților dvs. să facă o pregătire în timpul zilei cu vânt. În cele din urmă, asigurați-vă că cortul dvs. se poate ridica stabil în ziua vântului sau puteți găsi un avans de locație în interior ca plan de rezervă.

Poate toată lumea să audă?
Când vă imaginați nunta de vis de la plajă, probabil că nu auziți vuietul valurilor, vântul graba, sau copiii locali care alergau și țipau în jurul tău. Uită-te la închirierea unui sistem de sunet cu clipuri micro pentru mireasă, mire și oficial. DJ-ul sau trupa dvs. poate să vă aranjeze cu ușurință acest lucru.

Decoratiuni
Unul dintre bonusurile unei nunți în aer liber este frumusețea naturală din jurul tău, diminuând nevoia de decorare. Dar tot trebuie să faci niște lucruri. Vizitați locația cu o săptămână înainte de nuntă, pentru a vă asigura că locul de desfășurare este în stare bună sau nu. Ca iarba este ascuțită, pământul raked, iar florile au înflorit.

În plus față de decor de bază cum ar fi: captuseala, cortina, fețe de masă, acoperă scaun. Dacă sunteți fanul fierbinte al DIY, puteți face unele artizanat pentru decorarea dvs. de nunta. Căutând o idee specială pe internet, poți face un loc de nuntă de neuitat pentru oaspeții tăi și pentru tine.

Fă-ți mâncarea delicioasă
Ați găsit un furnizor cu experiență pentru a vă pregăti meniul de nuntă? Asigurați-vă că planifică alimente care se vor păstra bine în aer liber în căldură. Sau oaspeții dvs. vor mânca doar salate.

Nu vă lăsați pe oaspeți în parcare
Deoarece alcoolul este deshidratat, luați în considerare servirea unei varietăți de limonadă, ceai și pumni. Asigurați-vă că aveți suficientă gheață și apă în jur. Pentru un cocktail fantezist, de ce nu serviți un julep clasic de menta sau un mojito? Menta vă va reîmprospăta și vă va răcori oaspeții.

Lucrurile aeriene care zboară
Asigurați-vă că ați pus lumanari citronella sau un bug zapper, astfel încât invitații dvs. să nu-și petreacă întreaga ceremonie care se învârte în aer.

Răsare soarele
Luați în considerare calendarul nunții dvs. în aer liber pentru apusul soarelui, în cazul în care oaspeții dvs. vă vor vedea să vă luați jurămintele înconjurate de strălucirea caldă a soarelui. Cei care au o nuntă în aer liber în timpul zilei ar trebui să orienteze ceremonia astfel încât soarele să fie pe spatele oaspeților, mai degrabă decât în ​​ochii lor.

Permisiuni
Nu uitați să contactați departamentul de parcuri din oraș sau alt guvern local pentru a obține un permis pentru o nuntă în aer liber. Asigurați-vă că vă întrebați regulile privind eliminarea gunoiului, iluminarea lămpii și a lămpii și fotografia dinaintea nunții.

Decorarea-cortului-de-nunta-Planificarea-nuntii-in-aer-liber-Planificatorul-cortului-de-nunta-Mancare-pentru-nunta-3-300x175
Decorarea-cortului-de-nunta-Planificarea-nuntii-in-aer-liber-Planificatorul-cortului-de-nunta-Mancare-pentru-nunta-2-300x175

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon