Search
Close this search box.

2016 BMW Tabara de vara - Corturi Dome

Corturi-profesionale-corturi-dome-geodezic-corturi-de-vanzare-shelter-corturi-16
Actualizat: February 22, 2024
Publicat: February 1, 2024
SHELTER-cort-dome-domuri-geodezice-corturi-nunti-cort-organizare-evenimente-208-550x320
SHELTER-cort-dome-domuri-geodezice-corturi-nunti-cort-organizare-evenimente-204-550x320

TABĂRA DE VARĂ BMW – TRAFIC PENTRU COPII EDUCAȚIE

BMW Summer Camp – Trafic pentru copii Educație a fost început la Olympic Park din Beijing, China. Acest lucru activități de bunăstare pentru copii de siguranță a traficului, care a fost timp de așteptare de 12 ani consecutivi. Dr. Hassan, presedinte si CEO al BMW Brilliance Automotive Limited a spus că “Trafic Tabara de siguranta BMW pentru copii este primele proiecte de responsabilitate socială a întreprinderilor din China, a fost de ani de istorie. Am trecut prin 63 de orașe pentru 390.000 părinților și copiilor cunoștințele copiilor siguranța traficului și abilități. suntem foarte încântați să vedem că eforturile noastre pentru copii pentru a crea o lume mai sigură, motiv pentru care vom insista asupra punerii în aplicare a puterii de responsabilitate socială corporativă și rațiune. ”

Corturi Domuri Geodezice din BMW de vara

Ca lider clar producătorul în China corturi deschidere, Sheler pare bine să avem această cooperare cu BMW. Am furnizat trei cort geo-cupola pentru a susține această activitate semnificativă. In timpul show-ului, copertinelor noastre geodezice au fost folosite ca sala de conferinte temporare, sala de vorbire și de copii sală de recreere.

Tesatura din PVC rezistent la apa, cu un design transparent, ceea ce creează o Cu fata de iluminat mai bine sub corturi. În același timp, lumina puternică a soarelui și de căldură pot fi blocate pe partea de sus.

Geo Dome Corturi Alte Moduri De Utilizare

2016 Intel Promovare produs
Promovarea brandului Booth
Recreere în aer liber Hall

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon