Scanați și Accesați site-ul mobil

glamping mobile site
About - Corturi Nunti | Corturi de Industriale | Cort Evenimente
Creați-vă cu inima

Construiți cu mintea

Despre Shelter

Shelter Corturi este lider mondial clar producător Structuri interval de Corturi nuntipartid CorturiCorturi evenimenteCorturi ExpozițieCorturi industriale,depozit chioșcuristructurile temporare pentru evenimentele sportive etc. Cort Shelter este expert cort reale specializata in structuri cu deschideri clare, inclusiv proiectarea, producerea, de marketing, precum și oferirea de solutii la cheie. Cu mai mult de 13 ani de experiență furnizarea de structurile temporare peste tot în lume, știm structura, și știm cum să vă sprijine!
0
OAMENII DIN COMPANIEI NOASTRE
0
STRUCTURI CONSTRUITE PENTRU CLIENII ANUALE
0
%
CUSTOMERI FERICITI
0
ȚARĂ LIVRATĂ
0
+
CLIENȚI

Prezentare Generală

Shelter Tent – Cort Companie Poți Să Ai Încredere

Shelter Corturi este una dintre cele mai mari produce cortului cu sediul în China, cu zeci de ani de experiență furnizarea de corturi clare deschidere. Shelter Tent Manufacturing Co, Ltd este înființată în anul 2003, cu sediul in corporativ Beijing, China. Ramificat afară, în patru cu filiala Guangzhou pentru a fi important centru de bază producție și de comercializare. Cort adăpost specializat în structuri cu deschideri clare, inclusiv proiectarea, producerea, comercializarea și oferind soluții la cheie.
Oferim marquee, corturi evenimente, expozitie cort, corturi industriale, cort parte, corturi militare, corturi nunti etc.

Noi Oferim Structuri Evenimente Temporare

Cu o echipa foarte experimentata, Shelter Corturi oferă structurile temporare evenimente în toate sectoarele de sport, muzică, difuzare, mass-media, conferințe și expoziții pentru evenimente corporate, evenimente ceremoniale și politice, la nivel înalt evenimente private și furnizarea de locuri de semi-permanente eveniment, acasă și în străinătate.

Cort Producător Profesionale

“Modele genial, selecție de materiale, manopera rafinat și problemă de siguranță” este cerința noastră de bază de producție noastre. Am dezvoltat propriul nostru sistem carcasă superioară a garanta o structură extrem de rezistent la intemperii menține între timp de eleganta, mobilitate, multi-aplicații și a fi soluția cea mai rentabilă pentru toți clienții.

Top-Notch Eveniment Serviciul

“Tu Suport oriunde, în orice moment”, nu numai de către structurile noastre, dar, de asemenea, serviciile noastre de top-notch. Promitem design personalizat, din ușă în ușă livrarea la timp, instrucțiuni de instalare sau de rezolvare a problemelor de orientare pentru site-ul dvs. de locuri de muncă și modul flexibil de cooperare și de plată.

Show Buttons
Hide Buttons
LASĂ UN MESAJ