Search
Close this search box.

Acoperiri Terase

SHELTER Acoperiri Terase retractabilă este o cameră de zi în aer liber din sticlă și ecran instalată pe fundația de beton care ar putea fi deschisă și închisă prin funcționare manuală sau la distanță. De asemenea, este menționată ca o sală de terasă, solar, cupolă pentru piscină, incintă pentru terasă sau casă de ceai comercială etc. Compuse în principal din panou din policarbonat sau din sticlă dublă, Copertine Terase să fie proiectate pentru a se potrivi aspectului casei și centrului tău comercial. Copertine Terase sunt un mijloc popular de îmbunătățire a locuinței. Ele sunt un mod accesibil de a adăuga spațiu de petrecere a timpului liber, fără dificultățile și costurile construcției convenționale.

Gama de corturi mari din Shelter este disponibil în deschideri latime de la 8m la 50m natura modular al sistemelor de cort mare Shelter permit modele de orice lungime, care sunt realizate prin adăugarea de 5 milioane de golfuri prelungire lung la cortul. Construieste-l atâta timp cât aveți nevoie! 

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon