Caută
Close this search box.
icon

Caesar

Lider În Logistică Și Operațiuni, Caesar Gestionează Cu Experiență Complexitatea Instalațiilor Mari De Corturi Pentru Evenimente Internaționale.

Arhitect șef cort

Supraveghând o echipă de designeri și ingineri, Caesar este specializat în crearea de corturi la comandă pentru evenimente majore. Opera sa se caracterizează printr-un amestec de viziune artistică și precizie inginerească.

Consilier de impact asupra mediului

Aplicându-și experiența în design ecologic, Caesar sfătuiește organizatorii de evenimente cu privire la minimizarea amprentei lor asupra mediului.

Consultant pentru soluții inovatoare de corturi

Renumit pentru abordarea sa inovatoare, Caesar oferă consultanță pentru diverse organizații, ajutându-le să își optimizeze spațiile de evenimente în aer liber.

Educaţie

Master în arhitectură cu accent pe design durabil: pregătirea lui Caesar combină principiile arhitecturii cu sustenabilitatea, pregătindu-l pentru provocări în proiectarea corturilor la scară largă, ecologice. Certificat în Inginerie Structurală Avansată: Această certificare l-a echipat pe Caesar cu abilitățile de a asigura siguranța și durabilitatea structurilor complexe de corturi în diferite condiții.

Learn More From Our Event Blog


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon