Caută
Close this search box.
icon

Chris

Expert În Inginerie Structurală Avansată, Chris A Transformat Standardele De Siguranță Ale Modelelor De Corturi Mari Cu Cercetările Sale Inovatoare.

Chris Kong are o experiență bogată în gestionarea conturilor și dezvoltarea afacerilor internaționale, atenție la detalii, bun în analiza și rezolvarea problemelor, capabil să gestioneze eficient comenzile și serviciul post-vânzare și este dornic să construiască relații de cooperare lungi și solide cu clienții, capabil pentru a crea o valoare comercială mai mare pentru ei. El este capabil să răspundă în mod flexibil la schimbările pieței și la nevoile clienților. Este responsabil pentru o serie de produse seriale populare (Atrium Tent și Frame Tent) ale Shelter Structures și este capabil să integreze rațional resursele, să formuleze strategii și să conducă execuția pentru a asigura dezvoltarea, promovarea și comercializarea cu succes a produselor; El va continua să se specializeze în soluții spațiale pentru evenimente, depozite industriale și corturi sportive.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Cortul Shelter's 20x60: Cea mai bună alegere pentru expozițiile în aer liber din Emiratele Arabe Unite
Cort 10x20 Shelter's 10x20: Ridicați sărbătorile în aer liber cu un design transparent
Shelter Structures oferă corturi pentru terenuri de sport versatile, relocabile, ideale pentru o varietate de spații sportive, inclusiv terenuri de tenis, terenuri de fotbal, piscine și patinoare. Având posibilitatea de a participa la procesul de proiectare, clienții pot crea corturi unice care să corespundă cerințelor oricărui eveniment. Angajamentul nostru față de siguranță și rentabilitate, împreună cu o experiență de peste un deceniu de colaborare cu organizații sportive de prim rang, asigură faptul că corturile noastre cu acoperiș înalt oferă locul ideal pentru orice eveniment sportiv

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon