Search
Close this search box.
icon

Jason

Jason Este Un Arhitect Apreciat În Designul De Corturi Mari, Cunoscut Pentru Integrarea Arhitecturii De Ultimă Oră Și Durabilă În Structurile Sale De Corturi.

În calitate de manager de vânzări la Shelter Structures, Jason Li supraveghează planificarea, execuția și livrarea diferitelor proiecte de corturi pentru evenimente, comerciale, publice, protecție civilă, apărare, ospitalitate, camping și glamping. De asemenea, colaborează cu clienți, designeri, ingineri și furnizori pentru a se asigura că fiecare aspect al proiectului este adaptat nevoilor și viziunii lor specifice și că produsul final îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și estetică.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon