Caută
Close this search box.
icon

Johnny

Renumit Pentru Materialele De Pionierat Pentru Corturi Inovatoare, Ecologice, Care Revoluționează Sustenabilitatea În Structurile De Evenimente La Scară Largă.

Repere

  • A dezvoltat o țesătură revoluționară care crește durabilitatea și rezistența la intemperii a corturilor mari pentru evenimente, concentrându-se, de asemenea, pe respectarea mediului.
  • A jucat un rol cheie în integrarea practicilor durabile în procesul de producție, reducând cu succes amprenta de carbon a producției de corturi cu 30%.
  • A inovat un model de optimizare a lanțului de aprovizionare care a fost adoptat pe scară largă în industrie, sporind eficiența și reducând risipa.
  • Invitat în mod regulat ca vorbitor la conferințe internaționale despre producția durabilă și inovarea materialelor.
  • A fost autorul mai multor lucrări de cercetare influente despre viitorul materialelor ecologice în structurile de evenimente la scară largă.
Double quotes

Specialist în inginerie textilă și durabilitate: pregătirea lui Marcus subliniază intersecția dintre ingineria textilă și practicile durabile, făcându-l o figură de top în dezvoltarea materialelor inovatoare pentru corturile de evenimente.

— Johnny

Experiență

Johnny a condus dezvoltarea de materiale de înaltă performanță pentru corturile de evenimente mari, concentrându-se pe durabilitate, rezistență la intemperii și durabilitate. Sustainable Production Advocate: El a fost un campion pentru procesele de fabricație ecologice, implementând mai multe inițiative pentru a minimiza impactul asupra mediului în producția de corturi. Specialist în optimizarea lanțului de aprovizionare: Cunoscut pentru abordarea sa strategică în managementul lanțului de aprovizionare, Johnny a îmbunătățit procesele de producție, asigurând eficiență și calitate.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon