Caută
Close this search box.
icon

Kiko

Recunoscută Pentru Talentul Ei Excepțional În Amenajarea Interioară A Corturilor, Kiko Este Specializată În Crearea De Spații Captivante, Tematice, Pentru Evenimente Majore.

Repere

  • Cunoscută pentru tehnicile ei inovatoare de instalare a corturilor, care au redus semnificativ timpul de instalare pentru evenimente la scară largă.
  • A condus un proiect de mare profil care a transformat un sit istoric într-un loc modern pentru evenimente, fără a-i compromite valoarea de patrimoniu.
  • Am dezvoltat un program de management al relațiilor cu clienții care a îmbunătățit ratele de satisfacție a clienților cu 40%.
  • Colaborează frecvent cu cei mai importanți planificatori și designeri de evenimente pentru a crea spații de evenimente unice și memorabile.
  • A fost autorul unui ghid utilizat pe scară largă despre planificarea eficientă și estetică a spațiului pentru evenimente.
Double quotes

Specialist în managementul evenimentelor și design spațial: educația lui kiko combină managementul evenimentelor cu expertiza în design spațial, echipând-o să creeze spații de evenimente funcționale și atractive vizual.

— Kiko

Experiență

Expert în instalare de evenimente: Cu peste 6 ani de experiență, kiko este specializat în instalarea și gestionarea corturilor mari pentru evenimente de mare profil. Expertiza ei asigură amenajări eficiente, sigure și plăcute din punct de vedere estetic. Relațiile cu clienții și coordonarea proiectelor: excelând în gestionarea așteptărilor clienților și coordonarea proiectelor la scară largă, kiko se asigură că toate aspectele instalării cortului îndeplinesc cele mai înalte standarde. Guru pentru optimizarea spațiului pentru evenimente: abordarea ei inovatoare de optimizare a spațiilor pentru evenimente a jucat un rol esențial în transformarea numeroaselor evenimente în experiențe memorabile.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon