Search
Close this search box.
icon

Luis

Bilingv În Engleză Și Spaniolă, Luis Excelează În Planificarea Spațiului Pentru Evenimente, Aducând Perspective Multiculturale Designurilor Sale Inovatoare De Corturi.

Repere

  • Renumit pentru utilizarea inovatoare și eficientă a spațiului în corturi mari, creând locuri de evenimente funcționale și uimitoare din punct de vedere vizual.
  • Au dezvoltat metodologii pentru adaptarea interioarelor cortului la diverse teme de eveniment, sporind experiențele participanților.
  • Portofoliul include nunți de mare profil, evenimente corporative și festivaluri culturale, arătându-și adaptabilitatea și atenția meticuloasă la detalii.
  • Colaborează cu organizatorii de evenimente și decoratorii pentru a crea medii coezive și primitoare.
  • A fost autorul mai multor articole influente despre tendințele și inovațiile în designul spațiului de evenimente.
  • Vorbește fluent spaniola, permițând comunicarea eficientă și coordonarea proiectelor cu clienții și colaboratorii vorbitori de limbă spaniolă.

Experiență

Senior Space Planner and Designer (2016-Prezen): Luis este specializat în conceptualizarea și executarea amenajărilor interioare pentru corturi mari, satisfacând diverse nevoi de evenimente cu creativitate și precizie.

Consultant pentru amenajări estetice ale evenimentelor: oferă îndrumări de specialitate în maximizarea spațiilor pentru corturi, creând în același timp atmosfere primitoare.

Instructor în design de evenimente: conduce ateliere și instruire pentru designeri de evenimente aspiranți, oferindu-și cunoștințele și experiența vastă.

Coordonator de proiect bilingv: își folosește fluența limbii spaniole pentru a depăși barierele lingvistice în proiecte internaționale, sporind colaborarea și relațiile cu clienții.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon