Search
Close this search box.
icon

Shirly

Shirly Combină Expertiza Ei În Inginerie Structurală Cu Abilitățile De Marketing Strategic, Stabilind Noi Repere În Industria Corturilor Mari.

Repere

  • Dezvoltarea și supravegherea activităților de marketing, publicitate și promovare, stabilind strategii inovatoare pentru a îndeplini obiectivele organizaționale.
  • Am conceput materiale de marketing de impact și reclame, sporind vizibilitatea mărcii la nivel de companie.
  • Integrată în asigurarea contractelor cheie și furnizarea de corturi pentru evenimente de mare profil, prezentând amestecul ei unic de expertiză în inginerie și marketing strategic.
Double quotes

Pregătire extinsă în marketing și planificare strategică: pregătirea ei suplimentară în aceste domenii a fost crucială pentru succesul ei în îmbinarea ingineriei cu strategiile de marketing eficiente.

— Shirly

Repere și contribuții semnificative

2008: A jucat un rol esențial în devenirea furnizorilor oficiali pentru Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing. S-a inițiat furnizarea de corturi de ospitalitate VIP pentru spectacolul de turneu Audi și de corturi de mari dimensiuni pentru turneul Benz din China.

2009: Contributor cheie în devenirea furnizorului oficial pentru Târgul de la Canton (2009-2011), oferind peste 30.000 de metri pătrați de spațiu pentru corturi pentru cea mai mare expoziție din China. De asemenea, a obținut un contract ca furnizor oficial pentru Formula 1 Singapore, furnizând o gamă largă de corturi, inclusiv corturi pagodă și corturi clare.

2010: A furnizat peste 10.000 de metri pătrați de corturi pentru Jocurile Asiatice din 2010 de la Guangzhou, demonstrând excelența în sprijinul pentru evenimente la scară largă.

2012: A devenit furnizorul oficial pentru Asia Beach Games din 2012 din Shandong, China, oferind corturi de peste 20.000 de metri pătrați.

2013: A contribuit la Jocurile Olimpice de Tineret din Asia din 2013, oferind corturi de peste 30.000 de metri pătrați.

2014: A facilitat furnizarea a peste 10.000 de metri pătrați de corturi cu deschidere liberă pentru Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing din 2014 și a sprijinit WTA Wuhan Open 2014 cu o gamă largă de structuri de corturi, inclusiv corturi cu etaj de 20x60, corturi cu pagodă și corturi transparente.

Experiență

Inginer structural principal și strateg de marketing (2008-prezent): Shirly combină abilitățile sale de inginerie cu abilitățile de marketing strategic, jucând un rol crucial în achiziția și execuția proiectelor pentru evenimente la scară largă. Inovator în marketing și design de corturi: Perspectiva ei unică atât asupra ingineriei, cât și asupra marketingului a condus la abordări inovatoare în promovarea și executarea instalațiilor de corturi.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Transformarea evenimentelor cu corturi de recepție Shelter Structures' Reception Tents
Aceste corturi sunt proiectate pentru a găzdui peste 3000 de persoane, oferă o structură cu deschidere liberă și acordă prioritate siguranței cu materiale rezistente la foc.
Cortul cu acoperiș curbat de 25x35m Shelter: Cortul pentru evenimente suprem
Încorporarea unei stații foto la cortul de absolvire oferă o șansă de a surprinde momente distractive, făcând sărbătoarea memorabilă pentru toți participanții.
Pășiți pe tărâmul grandorii cu cortul Shelter de 1000 de locuri. Ideal pentru nunți fastuoase și petreceri de gală, designul nostru cu deschidere liberă oferă un spațiu deschis maiestuos, personalizabil cu pereți de sticlă eleganți și decorațiuni șic. Faceți clic pentru a descoperi cum transformăm fiecare eveniment într-o afacere regală!
Construcția cupolei adăpostului: Transformarea spațiilor pentru evenimente
Shelter Structures prezintă o gamă largă de corturi High Peak, inclusiv modelele elegante Pagoda și Gazebo, complete cu un sistem de acoperiș termo și ferestre transparente din PVC, perfecte pentru evenimente de afaceri de lux în aer liber.
Gama diversă de corturi de nuntă în aer liber de la Shelter's
Cortul cubic personalizat al Shelter pentru expozițiile auto BMW
Cortul Shelter's 65 x 100ft: Un cadru măreț pentru evenimente memorabile

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon