Caută
Close this search box.
icon

Zuhaa Lee

Zuhaa Se Remarcă Prin Expertiza Sa În Inovarea Digitală, Transformând Corturile Mari În Spații Interactive Și Avansate Tehnologic.

Repere

  • Pionier în integrarea tehnologiei inteligente în corturile mari, creând experiențe captivante și interactive pentru participanți.
  • Am dezvoltat un sistem de control digital personalizabil pentru iluminarea și sunetul cortului, oferind un control de neegalat al ambinței.
  • Munca ei în integrarea în realitate augmentată a fost transformatoare în industria evenimentelor.
  • Cunoscut pentru îmbinarea perfectă a tehnologiei cu designul, îmbunătățind funcționalitatea și atractivitatea corturilor mari.
  • A contribuit la mai multe publicații despre viitorul integrării digitale în structurile de evenimente temporare.

Experiență

Zuhaa conduce încorporarea tehnologiei de ultimă oră în corturile mari, combinând expertiza creativă și tehnică. Consultant pentru medii de evenimente îmbunătățite cu tehnologie: oferă consiliere cu privire la integrarea soluțiilor digitale în configurațiile de corturi, îmbunătățind experiența evenimentului. Lider de proiect pentru instalații interactive: gestionează proiecte complexe de configurare digitală, asigurând integrarea și fluiditatea operațională.

Educaţie

Certificare avansată în integrarea tehnologiei inteligente: Certificarea sa specializată subliniază expertiza ei în aplicarea tehnologiilor inteligente în structurile de evenimente temporare.

Aflați mai multe de la blogul nostru de evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon