Search
Close this search box.

Cort Evenimente:Descoperă Alegerea Ideală pentru Activitățile în Aer Liber din Pakistan

cort evenimente
Actualizat: March 23, 2024
Publicat: February 27, 2024
outdoor event tent

Project Details:

Anul construcției:

2015

Durata construcției:

10

zile

Sector

Cort de eveniment în aer liber pentru nuntă

Dimensiunea cortului:

22x55x4m

cort cu fronton

Locația:

Pakistan

cort evenimente în Pakistan: Soluții inovatoare de proiectare | Structuri de adăpost

Contextul proiectului
Tendința emergentă de închiriere de cort mare în Pakistan

În 2015, un client din Pakistan ne-a abordat (Shelter Structures). Ne-a spus că are un teren și că avea de gând să monteze un cort evenimente pe care să îl închirieze ca teren. O astfel de închiriere de spații pentru evenimente a devenit treptat o tendință pentru găzduirea de evenimente medii și mari în zona locală.

Soluții personalizate pentru cort evenimente

Clientul nu știa ce fel de cort evenimente era potrivit, ceea ce reflectă profesionalismul nostru. Conceptul de bază al designului este de a face ca spațiul să răspundă cât mai mult posibil nevoilor diferiților utilizatori și diferitelor funcții, creând în același timp o atmosferă bogată și interesantă a spațiului, astfel încât oamenii să nu se plictisească, chiar dacă stau aici pentru o perioadă lungă de timp.

După ce am înțeles în detaliu nevoile clientului, am proiectat și construit pentru el acest cort evenimente de 25x55m. Și am furnizat câteva accesorii interne, astfel încât acest cort evenimente a fost lăudat și mulțumit de clienți.    

De ce să alegeți Shelter Structures      

cort evenimente

Un cort spațios și modern  cort evenimente transformă o zonă de iarbă obișnuită într-un loc de nuntă de lux, oferind iluminare pentru evenimente festive pe timp de noapte.

Provocare și Soluție Soluții Personalizate Înving Dificultățile

Înainte de a propune orice proiect, echipa noastră de la Shelter Structures va efectua o înțelegere detaliată a nevoilor clienților noștri, deoarece una dintre caracteristicile noastre este personalizarea serviciilor. În acest proiect, este la fel, chiar dacă am întâmpinat cerințe provocatoare ale clientului în comunicare, am obținut în cele din urmă o soluție satisfăcătoare.

Soluții Inovatoare pentru Stabilitatea Evenimentelor în Aer Liber

În timpul proiectului, am fost informați că locația clientului era o grădină mare, caracterizată printr-un perimetru relativ deschis și acoperită cu iarbă. Așa că am făcut câteva sugestii și l-am întrebat pe client.

Prima noastră sugestie a fost să-l întrebăm dacă ar accepta blocuri de piatră sub presiune pe un soclu în afara cortului, una dintre opțiunile noastre pentru întărirea unei structuri solide de cort. Dar în cele din urmă, propunerea a fost respinsă pentru că era vizual neplăcută. Dar acest lucru nu este dificil pentru noi, datorită experienței noastre bogate în proiecte de activități.

Prin urmare, i-am sugerat să construiască un platformă de ciment sau un teren dur în zona de activitate, astfel încât cort evenimente construit ulterior să poată fi mai bine fixat și să obțină o stabilitate pe termen lung. În cele din urmă, planul a fost aprobat. Clientul a amenajat o suprafață mare de teren dur, ceea ce va fi mai favorabil pentru șuruburile de expansiune fixate în pământ, pentru a obține un efect de fixare mai stabil.

 

cort evenimente

Caracteristici cheie ale renovării

Dimensiune: 25 * 55 * 4m cort evenimente

Cadru din aluminiu personalizat 112*203*4 mm.

Țesătură PVC 850gsm

2 ferestre franțuzești pe unitate de bay

Rezultat

Dimensiunile optime ale locului de desfășurare pentru sărbătorile în aer liber

Un spațiu de 1375 de metri pătrați, care măsoară 25 pe 55 de metri, este perfect pentru nunți în cort în aer liber și petreceri de lux. În acest spațiu, clientul a organizat cu succes multe nunți în aer liber și a fost martor la buna desfășurare a afacerii de închiriere a clientului. Clientul este foarte mulțumit de serviciile noastre.

Design structural inovator care pune accentul pe funcționalitate și estetică

Planul pătrat, structura cu anvergură mare, forma pragmatică și riguroasă a volumului și ansamblul de ferestre și pereți, răspunzând în același timp sensului industrial cu uși și ferestre modulare și prefabricate, exprimă integritatea și măiestria cât mai mult posibil în proiectarea fațadei.

cort evenimente

Transformarea multifuncțională în arhitectura cort evenimente de către Shelter Structures

Nucleul proiectului a fost acela de a conferi unui cort evenimente un caracter multifuncțional, transformând o peluză obișnuită într-un loc care să promoveze cooperarea socială. Prin acest proiect, Shelter Structures a fost pionierul unui nou tip de clădire, în care rolul arhitectului nu este doar de a facilita schimbarea structurii clădirii, ci și de a facilita schimbarea scenei și a oamenilor implicați, prin crearea constantă și comunicarea constantă cu diverși participanți.

"Experiența noastră vastă ca echipă bi-disciplinară ne permite să avem un dialog și o dezbatere solidă în jurul detaliilor și soluțiilor de design ale proiectului." -- Șef de proiect la Shelter Structures

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon