Search
Close this search box.

De ce sunt cort glamping atât de populare și care sunt avantajele lor?

glamping tent on grass
Actualizat: April 12, 2024
Publicat: March 2, 2024

Introducere

"Corturi militare", care combină cuvintele "glamorous" și "camping", a transformat complet industria aventurilor în aer liber în ultimii ani. cort glamping au devenit din ce în ce mai populare printre acești oameni. Această combinație între confortul luxos și sălbăticia neîmblânzită nu doar a revoluționat campingul, ci a atras și o gamă largă de oameni pasionați de această experiență.     

Corturile militare sunt în centrul tendinței glamping. Acestea nu sunt corturile dvs. tipice de camping; în schimb, unitățile de cazare de lux sunt situate în mijlocul naturii, mai degrabă decât în ​​adăposturile mici și funcționale folosite în campingul tradițional.cort glamping  sunt concepute pentru a oferi tot ce este mai bun din ambele lumi: o experiență intimă în aer liber combinată cu confortul și decorul tipic unui hotel de lux.

cort glamping

Istoria cort glamping

Antice, campingul a devenit O Activitate de agrement care A Câștigat Popularități îN Secolul Al XXI-Lea Ca Modalități de a scoun Agitația Oracui și de a reCONECTA NATURALă. Sale, SACII De Dormit și Focurile de Tabără, Campingul Tradițional Ajuns Să Reprezinte Auto- Suficiența și simplitatea.

Dar lumea activităților în aer liber a suferit o schimbare dramatică în ultimele decenii. Hai să discutăm despre glamping, o noțiune care a apărut pentru prima dată la începutul anilor 2000. Glamping a devenit o alternativă luxoasă pentru campingul tradițional, datorită atracțiilor sale. Acest lucru este valabil în special pentru cei care apreciază ideea de a fi în aer liber, dar nu sunt atât de încântați de "înăspririle" campingului tradițional. Această evoluție este semnificativă pentru o tendință mai largă în domeniul timpului liber și călătoriilor, în care experiențele tind să combine confortul și aventura.

Cort glamping deschide acum calea în fața schimbărilor din industria călătoriilor, oferind un număr tot mai mare de experiențe de călătorie confortabile și distinctive pentru vizitatorii contemporani. În prezent, obiectivul este de a aprecia natura în cel mai luxos și elegant mod posibil, în loc să petreci doar timp în ea. De la iurte în locații montane la corturi în păduri izolate, locațiile de glamping oferă o mulțime de experiențe luxoase care sunt toate la fel de exclusive.

Diferă de corturile de camping convenționale

Creșterea actuală în popularitate a glampingului reprezintă o tendință mai largă în stilurile de viață preferate de oameni. În epoca digitală mereu conectată, glampingul oferă o evadare necesară către simplitate și liniște, chiar dacă Wi-Fi și alte facilități moderne sunt ușor disponibile. În zilele noastre, locația nu este la fel de importantă ca experiența, care combină luxul, aventura și relaxarea.

Devine tot mai evident că glampingul este mai mult decât simpla experiență de camping de lux, deoarece redefinește turismul în aer liber. Transmite un mesaj despre cum călătorii moderni aleg să interacționeze cu lumea - explorând relații reale fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul sau luxul.

Cort glamping sunt vârful campingului luxos, sau glamping, așa cum este cunoscut acum, și sunt mai mult decât simple locuri de cazare. Aceste corturi sunt unice din mai multe motive, cel mai important fiind integrarea lor perfectă a luxului în experiența în aer liber. cort glamping

 sunt un omagiu adus luxului în natură, în contrast cu cort glamping tradiționale, care sunt create în principal pentru practicitate și adăpost simplu.

Calități speciale ale corturi militare

Interioare mari și luxoase

Intră în Cort glamping și vei uita că ești în natură. Corturile militare sunt de obicei foarte spațioase, iar unele au mai multe camere. Mobilierul de înaltă calitate, cum ar fi paturile king-size, lenjeria de pat de lux, scaunele confortabile și, uneori, tapițeria luxoasă, sunt materiale comune utilizate în designul interior.

Izolare și Exclusivitate

Sentimentul de izolare și exclusivitate al unui Cort glamping este una dintre caracteristicile sale distinctive. Aceste Cort glamping sunt ascunse în locuri liniștite și oferă un refugiu privat. Adesea au propriile terase sau patio-uri, astfel încât vizitatorii să poată savura liniștea și liniștea din jurul lor.

Servicii specializate

Multe sejururi în Cort glamping includ servicii personalizate precum bucătari personali, majordomi și ghizi turistici. Confortul și campingul fără probleme sunt garantate cu acest nivel de serviciu.

Spre deosebire de corturile tradiționale de camping, care sunt în principal concepute pentru practicitate și ușurința de utilizare, corturile tradiționale de camping sunt, în general, adăposturi ușoare și portabile, cu o zonă simplă pentru dormit și capacități de protecție împotriva vremii. Aceste corturi oferă în principal doar un loc pentru a dormi și pentru a stoca bunuri, necesită instalare și au o suprafață limitată.

Confortul și comoditatea sunt două beneficii ale corturi militare

Confort de neegalat

Când vine vorba de confort,Cort glamping de la locurile de glamping sunt pe măsură. Deoarece aceste corturi oferă un confort de neegalat, este dificil să le confundați cu campingul tradițional.

Lenjerie de pat luxoasă

Zilele saltelelor gonflabile și ale sacilor de dormit au trecut demult. În Cort glamping, se găsesc frecvent paturi de înaltă calitate, adesea de dimensiuni king, cu perne pufoase, lenjerii luxoase și uneori chiar saltele de lux. Acest lucru garantează un somn liniștit, necesar după o zi palpitantă petrecută în natură.

Spațios

Spre deosebire de corturile tradiționale de camping, aceste Cort glamping sunt de obicei mai mari. Ele oferă spațiu suficient pentru mișcări confortabile, având adesea sectoare distincte pentru locuit și dormit. Această zonă nu este doar practică, ci adaugă și un strop de lux care îmbunătățește întreaga experiență.

Controlul climatic

Multe Cort glamping au sisteme de încălzire și răcire, la fel ca aerul condiționat. Asigurând confort în toate anotimpurile, acest lucru înseamnă că poți admira frumusețea naturii indiferent de vremea nefavorabilă.

 

Practicabilitatea facilităților contemporane

Băi în cameră

A avea o baie privată în cameră este una dintre cele mai importante facilități găsite în cort glamping. Acestea au adesea facilități moderne precum toalete cu apă, dușuri calde și poate chiar produse de baie opulente. Băile publice și adesea austeră văzute în campingurile tradiționale nu se compară cu această aranjare confortabilă și privată.

Divertisment și conectivitate

Multe cort glamping sunt echipate cu sisteme de divertisment, stații de încărcare și Wi-Fi, chiar dacă sunt ascunse în pădure. Vizitatorii pot rămâne conectați la lumea reală sau se pot bucura de muzica sau filmul lor preferat datorită acestei conectivități.

Concluzie

Acest articol a arătat cum utilizarea cort glamping dă naștere la glamping, termenul pentru o experiență de camping excelentă. Aceste corturi stabilesc standardul pentru o nouă tendință de călătorie, oferind vizitatorilor toate luxurile și facilitățile de cazare de cinci stele, împreună cu emoția și frumusețea naturală a marii naturi.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon