Caută
Close this search box.

Five Top Tips for Hosting Unforgettable Family Gatherings with a 10×20 Transparent Tent

10x20 Transparent Tent for Family Gathering
Actualizat: februarie 22, 2024
Publicat: august 14, 2023

Cinci sfaturi despre cortul transparent 10×20 pentru adunarea de familie

Acest blog vă va arăta primele 6 idei de adăposturi cu dom. Și aceste idei pot fi un remediu pe care de fapt l-ați căutat. Acest blog va arăta adevărurile despre adăposturile cu dom!

Utilizați lumină naturală

cort transparent are o capacitate puternică de a folosi pe deplin lumina soarelui. Înseamnă că se poate economisi mai multă energie electrică, astfel încât să puteți economisi niște bani în plus și să aveți mai mulți bani pentru a pregăti mâncare și băuturi pentru oaspeții dvs. Mai ales în ziua însorită, lumina caldă a soarelui de pe cort este plină de lumină, deoarece cortul este transparent, astfel încât tu și membrii familiei tale să poți simți căldura în ziua însorită. În plus, lumina zilei vă poate ajuta să vă faceți fotografii frumoase unul pentru celălalt, datorită celor mai bune condiții de iluminare.
Cu toate acestea, uneori ați putea crede că soarele este atât de fierbinte. Puteți adăuga niște umbrire, cum ar fi navetele, care pot împiedica cortul să devină prea luminos sau să controleze corect iluminarea. Adăugarea de umbrire este un lucru important, deoarece nu tuturor ființelor umane le place lumina soarelui, în special celor care doresc să-și protejeze pielea bună.

Bucurați-vă de nopți înstelate romantice în cort transparent

Uneori, vrem să ne bucurăm de noapte, dar locuim în clădiri. Așadar, cortul transparent transparent devine un loc perfect pentru a privi nopțile înstelate, mai ales că nu au spațiu de locuit în plan deschis. Vă puteți imagina că familia voastră se reunește sub un cer înstelat într-o seară senină, ceea ce este atât de minunat. Tu și oaspeții tăi vă bucurați de frumusețea stelelor strălucitoare fără să vă faceți griji pentru vreme. Când tu și membrii familiei vă confruntați cu cerul înstelat fascinant, privind nenumăratele stele strălucitoare de pe cer, veți simți că lumea este atât de frumoasă.
În plus, în această seară frumoasă, la această adunare veselă de camping, gazda pregătește o gamă largă de sticle, pahare și gustări, creând un cadru încântător. Familia se va așeza confortabil, unii pe perne, iar alții pe scaune pliante, angajați în conversații pline de viață. Toată lumea poate împărtăși povești și glume recente. În plus, când cerul nu are stele și cer întunecat, este ploios. Este o atracție deosebită să asculți sunetul ploii care căde, care adaugă și mai multă pace și bucurie reuniunii tale de familie.

Decor frumos

Poate crezi că cort transparent este destul de plictisitor și lipsit de interese astfel încât să ai niște idealuri pentru a decora cortul din interior și din exterior. Pentru a modifica mai bine decorațiunile cortului pentru a se potrivi cu tema și preferințele evenimentului dvs. În primul rând, în interiorul cortului, putem încerca să selectăm câteva obiecte decorative precum plante și flori proaspete. De exemplu, așezați plante precum plante veșnic verzi și aloe vera pentru a împodobi fiecare masă sau împodobiți mesele cu trandafiri și floarea soarelui. Oricum, poți să faci tot posibilul să-ți decorezi interiorul cortului.
 În al doilea rând, în afara cortului, felinarele și streamerele sunt adesea cea mai bună alegere pentru majoritatea persoanelor, deoarece puteți alege tot felul de felinare și streamers dacă doriți. Aceste lumini nu creează o atmosferă festivă, ci sporesc frumusețea cortului tău, în special aspectul cortului. În plus, sub designul clar al cortului transparent, înseamnă mai mult spațiu pentru aranjarea interiorului, inclusiv amenajarea meselor și scaunelor, precum și încorporarea altor decorațiuni tematice, cum ar fi viță de vie cu flori, ghirlande, felinare, iluminat, căptușeli și perdele.

O strânsă legătură cu natura

Este o modalitate înțeleaptă pentru un iubitor de natură de a avea o legătură strânsă cu natura, deoarece de cele mai multe ori suntem în oraș, așa că nu avem timp să experimentăm frumusețea naturii. Dar când folosești un cort transparent portabil, îl poți folosi în gazon. În acest fel, tu și membrii familiei tale poți respira în totalitate aer curat, poți mirosi parfumul florilor din lumea naturală. Și tu și oaspeții tăi aveți un sentiment de relaxare într-o zonă confortabilă, acoperită din cort, atunci când vă plimbați în natură.
Vă puteți bucura de frumusețea împrejurimilor din zona dvs. de adunare, care vă va oferi o senzație de complet înconjurat de vegetația luxuriantă și oferă o vedere clară asupra vegetației din jur. Mai important, copiii se pot elibera de viața de școală, jucându-se în iarbă dacă găzduiești petrecerea într-un gazon mare. Și câinii tăi se pot juca cu animale sălbatice.

Echilibrul între transparență și confidențialitate

Dacă plănuiești să găzduiești petrecerea în curtea ta. Cortul poate evita o mulțime de necazuri și oferă un spațiu privat. În casa transparentă, vă puteți întâlni cu familia pentru a vă bucura de un spațiu mare în aer liber și a nu fi deranjat de alții, mai ales atunci când sunetul conversiei este atât de puternic. În primul rând, cortul vă poate permite dvs. și oaspeților dvs. să obțineți o interacțiune bună cu lumea exterioară și să știți ce se întâmplă în afara cortului datorită transparenței cortului.
 Mai mult, poți să știi câți oameni vin la petrecere. În plus, cortul transparent transparent oferă o intimitate și un spațiu sigur, care te poate proteja de vremea rea, cum ar fi ploaia și zăpada, și chiar de străini, astfel încât petrecerea ta să rămână liniștită și în siguranță. De asemenea, îi împiedici pe unii oameni care nu sunt invitați sau care nu sunt deopotrivă să vină la petrecerea ta.
Personal spun că alegerea unui cort transparent de 10×20 este o decizie înțeleaptă pentru a găzdui o adunare de familie. Apropo, blogul colectează unele informații din formular transparent cort furnizori . De exemplu, țesătura acoperită a cortului transparent este țesătură din poliester acoperită cu PVC. Dacă doriți să aflați informații detaliate, vă rugăm să verificați caracteristicile de mai jos:
DESCRIERECort AlbȘtergeți cortul
Greutatea țesăturiiPVC blocaj 850g/mp pentru acoperiș; PVC translucid de 650 g/mp pentru perete lateral.PVC transparent de 950 g/mp pentru acoperiș și perete lateral.
Rezistența UVBlocare totală UV.

Corturile limpezi permit să pătrundă multă lumină naturală în timpul zilei.

Decorare și vizionareAdăugând pur și simplu niște lumini de cafea sau șir sub un cort alb, puteți crea puțin mai multă căldură și vizual.O imagine boarder în timpul zilei și o performanță fabuloasă de iluminare seara.
10x20 Transparent Tent for Family Gathering
10x20 Transparent Tent for Family Gathering
10x20 Transparent Tent for Family Gathering
10x20 Transparent Tent for Family Gathering

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon