Search
Close this search box.

Cum îndeplinesc hangarurile noastre pentru elicoptere diverse nevoi?

Helicopter Hangars
Actualizat: February 21, 2024
Publicat: August 14, 2023

Cort cu acoperiș curbat 25×35m | Marcaj pentru evenimente

Adăposturile Seria TFS este proiectat pentru hangar pentru elicoptere și hangar de avioane cu acoperiș cu arc înalt. Cu o lungime de la 18 m până la 50 m, acest cort hangar oferă suficient spațiu pentru elicoptere și avioane. Cu profilul său puternic din aluminiu și husa din țesătură PVC ignifugă, cortul hangar este durabil și suficient de puternic pentru a rezista la o viteză mare a vântului de până la 100 km/h.

 

Această structură TFS a fost înființată ca marcaj pentru evenimente. Potrivit pentru evenimente corporative, locații de catering în aer liber, festival de bere etc.

 

De asemenea, oferim îndrumări de instalare pe șantierul dvs. dacă este prima dată când instalați un cort hangar. Trimiteți-ne o întrebare pentru mai multe informații despre hangarul pentru elicoptere de vânzare.
Helicopter Hangars
Helicopter Hangars

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon