Caută
Close this search box.

De ce corturile de bere sunt esențiale pentru succesul festivalului?

Beer Festival Tent
Actualizat: februarie 21, 2024
Publicat: august 14, 2023

Cum funcționează corturile la Oktoberfest?

Oktoberfest, festivalul berii de renume mondial care se desfășoară anual la München, Germania, nu se referă doar la berea de aur. Este vorba și despre măreția corturilor de festival care găzduiesc mii de pasionați de bere. Dar te-ai întrebat vreodată cum funcționează aceste corturi? Să ne scufundăm.
Beer Festival Tent

Istoria corturilor Oktoberfest

Acest cort pentru festivalul berii poate fi disponibil pentru peste 3000 de persoane să se bucure de petrecere. Nu există stâlpi în interiorul acestui cort de bere, puteți amenaja decorul, scaunul, masa, scena și tot ce doriți. Datorită construcției modulare, lățimea poate fi disponibilă de la 10m – 60m și lungimea poate fi nelimitată de 5m golf. Există mai flexibile în ascuțit și dimensiunea cortului festivalului.

 Evoluția corturilor de Festival
Beer Festival Tent
Corturile de festival, ca și cele de la Furnizorul de corturi pentru festivalul berii, au parcurs un drum lung de a fi simple adăposturi. Corturile moderne, în special cele folosite în evenimente mărețe, cum ar fi Oktoberfest, sunt structuri clare care oferă un spațiu liber pentru participanți. S-au dus vremurile în care stâlpii obstructionau vederea sau limitau configurația. Corturile de astăzi, cum ar fi cortul festivalului berii pentru 3000 de persoane, sunt modulare, permițând o gamă largă de dimensiuni și forme pentru a se potrivi nevoilor evenimentului.

O privire în cortul berii Festivalul Cherry

Un astfel de cort este Cherry Festival Beer Tent, conceput pentru a găzdui peste 3000 de persoane. Imaginați-vă un spațiu vast în care participanții se pot deplasa liber, fără stâlpi la vedere. Această libertate de design înseamnă că organizatorii pot amenaja decorațiuni, scaune, mese, scene și tot ceea ce își doresc fără nicio piedică. Construcția modulară a acestor corturi permite lățimi cuprinse între 10m și 60m, iar lungimea lor poate fi extinsă la nesfârșit în locașuri de 5m. Această flexibilitate asigură că, indiferent de dimensiunea festivalului de cireșe, există un cort care se poate potrivi.

Festivități globale ale berii: dincolo de Oktoberfest până la Festivalul Cireșelor și multe altele

Beer Festival Tent
În timp ce Oktoberfest ar putea fi primul nume care vine în minte atunci când discutăm despre festivalurile berii, realitatea este că există o multitudine de sărbători ale berii organizate pe tot globul. „Canopy Haven”, un furnizor principal de corturi pentru festivalul berii, oferă structuri de corturi fără stâlpi pentru o multitudine de festivități. De la tradiții vechi, cum ar fi sărbătorile de Crăciun și congregațiile Hajj, până la anticipat Festivalul Cireșelor din 2023 și carnavalurile contemporane, cererea pentru corturi încăpătoare și adaptabile este mereu prezentă.

Prioritizarea siguranței cortului la evenimentele mari

La adunările majore, asigurarea siguranței corturilor este de cea mai mare importanță. Luați în considerare acele momente de la Oktoberfest, unde printre melodiile pline de viață și băuturile încântătoare, măsurile robuste de siguranță ale corturilor ar putea trece neobservate. Aceste adăposturi sunt concepute pentru a înfrunta elementele și pentru a acorda prioritate bunăstării fiecărui participant. Sunt fermi, ancorați solid, chiar și împotriva rafalelor puternice. Materialele folosite sunt tratate pentru rezistenta la foc. Și, important, designul încorporează mai multe ieșiri pentru o evacuare rapidă, dacă este necesar. În spatele momentelor noastre de bucurie în aceste corturi, există întotdeauna o echipă dedicată care se asigură că totul este în siguranță.
Event Tent

Concluzie

Bine, hai să o descompun. Corturi Oktoberfest? Nu sunt orice corturi. Sunt ca vedetele rock din lumea cortului. Gândiți-vă: trebuie să fie suficient de duri pentru a gestiona orice le-a aruncat Mama Natură în cale, toate în timp ce țin mii de petrecăreți în siguranță. Și să nu uităm de eroii din culise – materialele ignifuge și acele ieșiri de urgență ascunse care așteaptă doar în aripi, gata de acțiune. Dar dincolo de toate chestiile tehnice, acestea corturi sunt locul unde se fac amintirile. Ele sunt fundalul râsului nostru, al poveștilor noastre și, da, poate prea multe toasts. Așadar, data viitoare când ridicați paharul sub acel baldachin masiv Oktoberfest, dă un mic semn din cap minunăției de deasupra ta. Nu doar te adăpostește de ploaie; leagănă toate vibrațiile bune.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon