Search
Close this search box.

Cum se adaptează corturile noastre la 1000 de invitați la petrecerile de gală?

atrium tent for wedding events
Actualizat: February 20, 2024
Publicat: August 14, 2023

Cort 1000 de locuri pentru banchet de nuntă, petrecere de gală

În calitate de producător lider mondial de corturi din aluminiu, Shelter are o experiență de peste 10 ani în proiectarea și construirea de corturi de structură pentru ceremonii de nuntă, banchete, gale și alte evenimente temporare. Structura prefabricată a cortului este din ce în ce mai populară prin caracteristica sa modulară. Întregul cort de nuntă poate fi ușor de transportat, construit și demontat. Dimensiunea acestui cort este de 25 pe 50 m (82 x 164 ft) și poate găzdui peste 1000 de persoane fără niciun obstacol. Unul dintre cele mai atractive puncte ale cortului cu deschidere liberă este spațiul interior complet deschis. Mobilierul, ringul de dans și participanții pot fi aranjate flexibil în interiorul cortului. Deși nu există stâlp fix în interior, lățimea poate fi aleasă de la 10m la 60m (33ft la 200ft) cu lungime nelimitată.

Idee de decorare a cortului cu cadru mare

Folosirea căptușelii superioare este o idee bună pentru a bloca cadrul metalic, în același timp se poate crea o atmosferă romantică prin materialul colorat. În comparație cu cortul tradițional stretch, cortul cu deschidere transparentă are mai multe opțiuni în decor. Agățat coroana/ghirlanda va face cortul mai proaspăt.
 
Cu excepția interiorului, întreaga structură a corpitului de nuntă poate fi personalizată în peretele lateral, imprimarea țesăturii PVC și culoarea cadrului. Construcția modulară permite schimbarea pereților laterali ai pereților din sticlă, pereților solidi din ABS, ferestre franceze și multe altele. Dacă doriți să alegeți peretele de sticlă, nu uitați să instalați perdeaua. Lumina soarelui este puternică în timpul zilei.
Tents Cater to 1000 Guests at Gala Parties
Tents Cater to 1000 Guests at Gala Parties
Tents Cater to 1000 Guests at Gala Parties
Tents Cater to 1000 Guests at Gala Parties

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon