Caută
Close this search box.

De ce să alegeți corturi pentru petrecerea de absolvire pentru evenimentul dvs.?

Graduation Party Tents for Celebration
Actualizat: februarie 20, 2024
Publicat: august 14, 2023

De ce cortul pentru petrecerea de absolvire?

Graduation Party Tents for Celebration
Absolvirea este o piatră de hotar semnificativă, iar sărbătorirea acesteia ar trebui să fie memorabilă. Iată câteva idei inovatoare pentru a vă asigura că petrecerea dvs. de absolvire iese în evidență și rămâne gravată în amintirile tuturor participanților.

Stabiliți o stație de imagine

Încorporarea unei stații de imagine la absolvire cort de sărbătoare este o idee geniala. Oferă absolvenților șansa de a surprinde momente distractive cu prietenii, păstrând aceste amintiri încântătoare pentru toată viața. Aveți opțiunea fie de a configura o cabină foto dedicată, fie de a crea un fundal tematic pentru ca participanții să poată asambla și să facă instantanee. În timp ce ambele sunt alegeri palpitante, fundalul tematic este mai potrivit pentru fotografii de grup mai mari.

Etichetează-ți sărbătoarea

Graduation Party Tent
Ori de câte ori există o adunare de tineri, așteptați-vă la o rafală de postări și instantanee pe platformele sociale. Pentru ca petrecerea dvs. să iasă în evidență, introduceți un hashtag distinctiv, încurajând participanții să-l folosească atunci când își împărtășesc momentele.

Transmite Momente Live

Ținând cont de popularitatea rețelelor sociale, luați în considerare transmiterea în direct a unor segmente selectate ale petrecerii dvs. În loc să acoperiți întregul eveniment, evidențiați segmente specifice, cum ar fi absolvenții care prezintă o mișcare de dans populară, susțin discursuri sau se implică într-o activitate de petrecere plină de distracție.

Instalați panouri Chalkboard

Graduation
Transformă pereții petrecerii tale de absolvire în table folosind autocolante detașabile din vinil. Aranjați-le pe pereți pentru a crea table de diferite dimensiuni. Furnizați cretă și urmăriți cum absolvenții scriu mesaje, doodle și poate chiar își amintesc despre zilele lor de clasă.

Angajați-vă în jocuri de petrecere în mărime naturală

Creați o tablă Twister masivă pe gazon cu vopsea spray sau configurați un joc tic-tac-toe de dimensiune umană. Pictează o tablă de șah și cere jucătorilor să poarte tricouri roșii și negre pentru a reprezenta piesele. Orice joc de petrecere transformat în mărime naturală va fi cu siguranță un succes la sărbătoarea de absolvire.

Construiți un perete foto superlativ

Este întotdeauna palpitant să vezi cine a câștigat superlative precum „Cel mai bine îmbrăcat” și „Cel mai probabil să reușească” în anuar. Este și mai distractiv să atribui propriile superlative prietenilor tăi.

Găzduiește o lansare a Sky Lantern

Atractia felinarelor din cer este de netăgăduit, evocând imagini cu zâne pe timp de noapte sau stele căzătoare trecătoare. Introduceți acest element fascinant la sărbătoarea voastră de absolvire, orchestrând o lansare de seară a acestor felinare plutitoare.

Creați mesaje cu baloane

Graduation balloon
Dacă petrecerea ta nu are spațiul deschis necesar pentru felinare plutitoare, poți realiza o activitate sentimentală similară cu baloanele. Rugați absolvenții să-și scrie dorințele pe baloane cu markere și apoi să le elibereze.

Configurați stații de călătorie

Pentru absolventul cu poftă de călătorie, încorporează o temă de călătorie. Creați stații dedicate potențialelor călătorii destinații în cortul tău. Decorați fiecare stație pentru a reflecta cultura regiunii și serviți alimente consumate în mod obișnuit acolo.

Prezentați un perete cu hărți

Atașați o hartă mare pe un perete din camera dvs. de petrecere. Rugați-i pe toți absolvenții să-și semneze numele sau să fixeze fotografii cu ei înșiși în locurile de pe hartă pe care le vor vizita în continuare, unde vor merge la facultate sau unde speră să le viziteze într-o zi.

Afișați o cronologie a fotografiilor pentru haine

Anii au trecut cu zbor și acea poză din „prima zi de grădiniță” pare că a fost făcută chiar ieri. Probabil că aveți fotografii din fiecare prima zi ulterioară de școală. Imprimați toate acele imagini, agățați o funie de rufe în sala de petreceri și transformați acele amintiri într-o cronologie suspendată a absolventului dvs. de-a lungul anilor.

Înființați un Bar

În timp ce majoritatea absolvenților de liceu ar putea să nu aibă vârsta suficientă pentru a bea, ei se pot bucura totuși de un bar pentru petreceri atunci când este un bar de taco, un bar cu înghețată, un bar cu latte sau altceva care implică amestecarea de produse comestibile fără alcool.

Adoptă culorile școlii ca temă a petrecerii

Graduation
Decorează totul cu culorile uniformei școlare. Invitați oaspeții să se îmbrace în ele și chiar să vă personalizați meniul pentru a prezenta alimente care se potrivesc cu schema de culori.

Găzduiește o petrecere pe spate

Dacă seniorul tău de absolvire era pasionat de sport sau de majorete, ia în considerare organizarea unei petreceri de absolvire în stil tailgate. Rugați-i pe oaspeți să-și decoreze mașinile, să-și deschidă portbagajul și să se bucure de mâncăruri la grătar sau de picnic în aer liber, în timp ce trec de la hayon la hayon.

Creați un anuar Fotografii Puzzle Carte de oaspeți

Iată o idee unică pentru o carte de oaspeți pentru petrecerea de absolvire. Măriți poza de clasă, lipiți-o pe o tablă, trageți linii în formă de puzzle pe spate și decupați piese de-a lungul liniilor. Rugați colegii de clasă să semneze și să scrie note scurte pe spatele pieselor puzzle-ului, apoi asamblați puzzle-ul.

Angajați-vă în jocul „Match the Baby Grad”.

Înainte de eveniment, solicitați colegilor absolvenți să furnizeze fotografiile copiilor lor. De asemenea, faceți copii ale portretelor din anuar. Afișați imaginile din anuar pe un perete și plasați fotografiile bebelușului la întâmplare în spațiu. Încurajați participanții să împerecheze imaginile bebelușului cu fotografiile corespunzătoare din anuar despre care cred că aparțin împreună.

Creați un film pentru festivitatea de absolvire

party tent for celebration
Dacă ezitați cu privire la ideea transmiterii în direct, luați în considerare crearea unui videoclip cu sărbătoarea de absolvire și încărcarea lui pe platforme precum YouTube. Nu uitați să-l etichetați cu hashtagul desemnat pentru eveniment.

Prezentați o prezentare dinamică

Au dispărut vremurile în care prezentările de diapozitive erau treburi plictisitoare îndurate în timpul întâlnirilor corporative sau a întâlnirilor de după vacanță. Prezentările moderne de diapozitive sunt vibrante, transformându-vă imaginile în afișaje uluitoare, cu animații, texte descriptive și melodii însoțitoare. Concepeți o prezentare de diapozitive captivantă cu absolventul și colegii lor și afișați-o vizibil pe un ecran mare în timpul evenimentului.

Organizați o sărbătoare în aer liber

Renunță la decorul convențional al sălii de banchet, cu aranjamentele sale meticuloase la masă și șervețelele elegante din pânză. Optează pentru o sărbătoare de absolvire mai relaxată și mai plăcută. Organizați-l într-un cortși în loc de mese, întindeți covorașe de picnic. Echipați fiecare covoraș cu un coș de picnic plin de delicatese potrivite pentru grupul care se adună în jurul lui.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon