Search
Close this search box.

Cum îmbunătățesc corturile terenurilor sportive locurile de sport?

Sports Court Tents
Actualizat: February 22, 2024
Publicat: August 14, 2023

Introducere

Corturi pentru terenuri sportive transformă terenurile de sport în ceva de genul acesta: imaginează-ți mergând pe un teren de joc impecabil, ferit de intemperii, dar totuși bucurându-te de aerul curat. Aceste minuni ale arhitecturii nu sunt doar copertine. Acestea sunt concepute pentru a vă îmbunătăți performanța, oferind un sanctuar climatizat, în care sportivii pot concura la maxim, indiferent de condițiile exterioare. Aceste corturi sport combină tehnologia de ultimă oră și durabilitatea cu accent atât pe formă, cât și pe funcție, garantând o suprafață de joc fiabilă și sigură, care satisface cerințele exigente ale jocului competitiv.
tennis-court-tent

Cât de mult rol poate juca un cort într-un stadion?

Corturi care oferă o varietate de funcții și facilități pentru toate părțile implicate în evenimente sportive. Ca structură temporară, un cort de teren de sport poate servi multor scopuri. Nu numai că oferă un loc confortabil de odihnă și pregătire pentru sportivi, arbitri și personal, dar oferă și spectatorilor confort și confort în vizionarea meciului. următoarele sunt funcțiile și rolurile pe care corturile de terenuri sportive le asigură tuturor părților implicate în evenimentele sportive.

1. Oferiți spațiu de pregătire și odihnă pentru sportivi

Cortul pentru terenuri sportive nu numai că oferă un spațiu confortabil și privat de pregătire și odihnă pentru sportivi, dar reflectă și îngrijirea cuprinzătoare pentru aceștia în detalii. Aceste corturi de terenuri de sport sunt de obicei realizate din materiale respirabile care permit circulația aerului și blochează zgomotul exterior, ajutând sportivii să se concentreze pe pregătirea mentală și tehnică înainte de competiție. Spațiile interioare sunt concepute ținând cont de sportivi și pot include mici zone de fitness pentru întindere și încălzire, sau chiar zone pentru masaj și recuperare.

 

Aceste corturi de terenuri de sport oferă și o protecție suplimentară. acestea sunt adesea proiectate cu linii de prindere întărite și sisteme de ancorare pentru a rezista vântului puternic, în timp ce țesăturile impermeabile împiedică pătrunderea apei de ploaie, asigurând echipamentul și spațiile de odihnă ale sportivilor să rămână uscate. În mediul în aer liber în schimbare, corturile de terenuri sportive oferă sportivilor un refugiu stabil, permițându-le să se concentreze asupra competiției viitoare fără a-și face griji cu privire la interferența factorilor externi.

2. Oferiți un loc de muncă pentru arbitri și personal

Designul cortului de teren de sport ia în considerare pe deplin nevoile reale de muncă ale arbitrilor și ale personalului, oferindu-le un loc de muncă convenabil și complet funcțional. Aceste corturi sunt de obicei amplasate la marginea terenului sau în locații cheie, permițând arbitrilor să observe jocul și să ia decizii în timp util.

 

Cortul terenului de sport este dotat cu facilitățile de lucru necesare, precum mese și scaune, tablouri de bord, echipamente de comunicare etc., pentru a se asigura că arbitrii pot înregistra și pot lua decizii în mod eficient. Pentru personal, cortul a devenit o bază importantă pentru coordonarea competițiilor, gestionarea voluntarilor și gestionarea situațiilor de urgență.

3. Oferiți spațiu pentru ca spectatorii să se odihnească și să privească

Aceste corturi de terenuri de sport sunt de obicei instalate în apropierea auditoriului sau într-o locație cu o vedere largă, permițând spectatorilor să se odihnească corespunzător în timp ce se bucură de joc. corturile sunt dotate cu scaune sau canapele confortabile pentru ca spectatorii să se relaxeze între meciuri intense sau să socializeze cu prietenii și familia. Corturile pentru evenimente sportive oferă spectatorilor un spațiu cuprinzător de vizionare și agrement, care nu numai că le îmbogățește experiența de vizionare, dar le asigură și confortul și satisfacția în timpul evenimentului.

4. Oferiți spațiu de management și promovare a evenimentelor

Organizatorii pot folosi zona din interiorul cortului terenului de sport pentru a instala panouri de afișare a informațiilor pentru a afișa programul evenimentului, informațiile concurenților, regulile competiției și alte informații pentru a facilita audienței să înțeleagă detaliile evenimentului. Birourile de înregistrare și birourile de recepție sunt adesea amplasate în corturi pentru a oferi servicii de înregistrare, consultanță și îndrumare pentru sportivii și spectatorii care vin să concureze pentru a asigura desfășurarea fără probleme a procesului evenimentului.

 

Centrul media este o altă parte importantă a cortului terenului de sport, oferind un mediu de lucru pentru ca mass-media de știri să se concentreze pe interviuri și scrierea de rapoarte. De obicei, este echipat cu facilități de birou necesare, cum ar fi rețele wireless, prize de curent, imprimante și mobilier de birou, pentru a satisface nevoile de raportare la fața locului ale reporterilor.

 

În timpul evenimentului, cortul terenului sportiv a devenit un centru dinamic de difuzare a informațiilor și un loc de adunare socială, servind nu doar organizarii și desfășurării evenimentului, dar devenind și o punte de legătură între toate părțile interesate. Folosind în mod inteligent aceste spații, organizatorii de evenimente pot îmbunătăți în mod eficient imaginea profesională a evenimentului, pot consolida parteneriatele cu sponsorii și pot oferi spectatorilor o experiență mai bogată a evenimentului.

 

Ce factori afectează selecția corturilor de stadion?

Tip de eveniment

Tipul de eveniment este o bază importantă pentru a decide alegerea cortului. Sporturile de interior, cum ar fi baschetul și badmintonul, necesită de obicei un spațiu de înălțime fixă și condiții bune de ventilație, în timp ce evenimentele în aer liber, cum ar fi atletism și fotbal, pot acorda mai multă atenție protecției solare și rezistenței la apă a cortului.

Numărul de participanți

Numărul de participanți determină dimensiunea și capacitatea de greutate a cortului necesar. Evenimentele internaționale de amploare ar putea avea nevoie să găzduiască mii de spectatori, așa că este necesar să alegeți un cort mare, cu structură puternică și spațiu spațios. În schimb, evenimentele mai mici sau la nivel de comunitate pot necesita doar corturi mai mici pentru a găzdui un număr mic de spectatori sau sportivi.

teren

Condițiile site-ului sunt, de asemenea, un factor care nu poate fi ignorat. Cortul pentru terenuri sportive trebuie să se adapteze la diferite condiții de teren, cum ar fi iarba, terenul dur sau plaja, iar comoditatea instalării și demontării trebuie luată în considerare. În plus, caracteristicile climatice, cum ar fi direcția vântului, viteza vântului și precipitațiile pe amplasament, vor afecta, de asemenea, designul și selecția materialului cortului.

Buget

Constrângerile bugetare sunt o problemă reală cu care trebuie să se confrunte în operațiunile efective. prețul corturilor variază foarte mult în funcție de dimensiunea, materialul, designul și caracteristicile suplimentare. Organizatorii trebuie să cântărească diverse nevoi în cadrul bugetului și să găsească cea mai rentabilă soluție.
Tennis-Court-Tent-Outdoor-Sports-Activity-Shed-TFS-Curved-Column-Tent-Quotation-Sports-Event-Aluminum-Alloy-PVC-Tarpaulin-Celt-Tent-Manufacturers
Trebuie luați în considerare o serie de factori cheie pentru a vă asigura că cortul de teren ales pentru a răspunde nevoilor dvs. reale, oferind în același timp cea mai bună experiență de utilizare. Alegerea unui cort de stadion este un proces complex care implică multe considerații. Alegerea corectă poate nu numai să asigure desfășurarea fără probleme a evenimentului, ci și să îmbunătățească experiența generală a participanților, realizând astfel un eveniment de succes.

Studiu de caz: Terenul sportiv | Săli de sport

Cortul pentru terenuri sportive Shelter oferă cele mai sigure și mai rentabile soluții pentru teren de sport și săli precum acoperișul terenului de tenis, terenul de fotbal, acoperișul piscinei și patinoarul etc. Acoperișul înalt al cortului nostru sportiv oferă spațiu mare pentru diverse evenimente sportive. Și mai presus de toate, structurile noastre sunt relocabile. Ele pot fi configurate cu ușurință oricând și oriunde are loc evenimentul sportiv.
Oferim design personalizat. Și chiar și tu te poți alătura designului oferindu-mi tot ce vrei pentru a face cortul tău unic. Vă putem arăta schiță tehnică și vizualizare 2D pentru a vă confirma înainte de producție. Shelter Tent are peste 10 ani de experiență și lucrează în parteneriat cu cele mai emblematice organizații sportive din lume, organizatori de evenimente culturale, locații și proprietari de mărci, inclusiv Jocurile Olimpice, Jocurile Asiatice, Marele Premiu de Formula 1, WTA etc. Echipa noastră cu experiență oferă soluții personalizate care mențin coerența mărcii clienților și calitatea livrării în întreaga lume.
 
Material de bazăCadru Aliaj de aluminiu extrudat presat tare T6061 / T6
Marime disponibila 112x203x4mm, 120x200x4mm, 120x250x4mm, 120x300x5mm, 120x350x6mm, 130x310x5mm
Caracteristică Inoxidabil, ușor, durabil, 4 canale

Material de acoperire

 

Opțiune disponibilă

PVC alb blocat de 850 g/mp pentru acoperiș

PVC alb translucid de 650 g/mp pentru perete lateral

PVC transparent de 950 g/mp pentru acoperiș și perete lateral

Densitate Țesătură de poliester acoperită cu PVC
DESCRIERE Impermeabil, rezistent la UV, ignifug (DIN4102 B1, M2)

Componente:

Carcasă superioară cu oțel galvanizat la cald.

Seria CortModelaDimensiune disponibilă (m)Înălțime (m)Distanța golfului (m)Max. Sarcina de vantaplicație
Seria M/L"Un cadru10.00 - 60.003.95 - 6.005.00100km / hCricket, baschet
Seria ArchAcoperiș curbat10.00 - 40.003.95 - 6.005.00120km / hLounge, Patinoar
Seria poligonalăAcoperiș curbat20.00 - 60.004.03 - 6.005.00120km / hTenis, Badminton
Seria TFSAcoperișul „Inimă”.18.00 - 60.004.005.00120km / hFotbal, volei
Seria ThermoSistem de acoperiș termic10.00 - 25.003.955.00100km / hLounge, Yoga
Sports Court Tents

Concluzie

Alegând structura și configurația cortului sportiv Shelter, puteți oferi un loc temporar sigur și confortabil pentru evenimente sportive, creând experiența perfectă pentru participanți și spectatori. de aceea, pentru organizatorul oricarui eveniment sportiv, alegerea cortului de stadion potrivit este una dintre cheile asigurarii succesului evenimentului. Contact pentru a vă personaliza cortul.
indoor-basketball-court-fabric-structure-sport-complex

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

upload icon Drag files here or browse for
the above files

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon