Search
Close this search box.

Care este costul reparației ecranului incintei piscinei?

Pool Enclosure Screen
Publicat: April 28, 2024

Costul reparării ecranului incintei piscinei: tot ce trebuie să știți

Iată un scurt rezumat al costurilor tipice:


 • Repararea găurilor mici și a lacrimilor: 50 USD până la 150 USD.
 • Înlocuirea unui panou de ecran deteriorat: 200 USD până la 300 USD pe panou.
 • Instalarea unei noi uși cu ecran: între 350 și 700 USD.
 • Înlocuirea completă a ecranului incintei: între 1.500 și 4.000 USD, în funcție de dimensiunea și complexitatea incintei.

Aceste prețuri pot varia în funcție de condițiile specifice ale incintei piscinei și de prețurile locale.

Pool Enclosure Screen

Introducere

Având o piscină în curtea din spate poate fi o amenajare minunată care oferă ore de plăcere. Cu toate acestea, menținerea piscinei întreținute corespunzător este esențială pentru siguranță, estetică și funcționalitate. Un aspect important al întreținerii piscinei este repararea sau înlocuirea ecranelor deteriorate ale incintei piscinei. Dacă observați rupturi, rupturi sau găuri în ecran, sunt necesare reparații prompte. Dar ce factori afectează costul reparației ecranului piscinei? Cât veți plăti pentru reparațiile obișnuite ale ecranelor de incintă? Acest articol va explora costurile tipice ale fixării ecranelor piscinei și semnele că este necesară repararea.

Factorii care afectează costul ecranului incintei piscinei

Mai mulți factori cheie influențează prețul total pe care îl veți plăti pentru reparațiile ecranului incintei piscinei:

 • Tipul de reparație necesară - Amploarea daunelor și reparațiile necesare au un impact major asupra costului total. Găurile mici sau rupturile sub 2 inci pot fi adesea patch-uri la prețuri accesibile, cu kituri de patch-uri DIY începând de la aproximativ 50 USD. Cu toate acestea, găurile mai mari care depășesc câțiva centimetri au de obicei nevoie de un panou de ecran complet de înlocuire, care costă de obicei între 150 și 300 USD pe panoul afectat. Pentru deteriorarea extremă sau defectarea completă a ecranului incintei, va fi necesară înlocuirea completă a întregului ecran, variind de la 1.500 USD pentru o piscină mică până la 4.000 USD sau mai mult pentru o incintă mare cu ecran personalizat.
 • Materialul ecranului - Carcasele pentru piscină sunt realizate folosind materiale de ecranare din vinil, fibră de sticlă sau aluminiu. Ecranele din fibră de sticlă oferă cea mai mare durabilitate, dar sunt și cea mai scumpă opțiune. Vinilul este mai ieftin și mai ușor de utilizat, dar este mai puțin durabil pe termen lung. Ecranele din aluminiu reprezintă un teren de mijloc, cu rezistență bună și rezistență la rupere la un cost moderat. Tipul de material de screening utilizat pe incinta piscinei va avea un impact asupra costurilor de înlocuire.
 • Reparatii profesionale vs DIY - Angajarea unui profesionist calificat pentru a se ocupa de reparatiile ecranului piscinei costa de obicei intre 200 si 500 USD, in functie de domeniul specific de reparatie. Reparațiile de tip "do-it-yourself" costă, în general, mult mai puțin pentru materiale atunci când aveți abilitățile, instrumentele și timpul necesar pentru a face munca singură, dar rezultatele variază adesea în calitate. Luați în considerare propriile abilități înainte de a decide între reparații DIY sau profesionale.
 • Accesibilitate - Locația și înălțimea zonei ecranului deteriorat afectează, de asemenea, dificultatea și costul reparației. Rupturile și găurile ușor accesibile din apropierea punții piscinei pot fi reparate simplu și ieftin. Cu toate acestea, zonele înalte care necesită scări înalte sau echipamente de închiriere pentru a ajunge în siguranță vor face reparațiile mult mai dificile și, prin urmare, mai scumpe. Incintele piscinelor cu al doilea etaj costă, de asemenea, considerabil mai mult pentru a fi reparate decât ecranele cu un singur nivel.
 • Dimensiunea incintei piscinei - În general, costurile de reparație cresc cu cât este mai mare suprafața totală a ecranului piscinei. Incintele mici pentru piscine sub 500 de metri pătrați necesită doar material și timp minim pentru reparații. Cu toate acestea, suprafețele mari ale ecranului de peste 1.000 de metri pătrați vor fi mult mai extinse și mai costisitoare pentru patch-uri sau înlocuire. Formele și modelele personalizate neobișnuite cresc, de asemenea, prețul datorită lucrărilor și materialelor de fabricație adăugate.
Pool Enclosure Screen

Cât costă repararea ecranului incintei piscinei?

Iată intervalele tipice de prețuri pentru reparațiile obișnuite ale ecranului piscinei:

Înlocuirea unui panou de ecran deteriorat - 200 USD până la 300 USD

Ecranele de incintă sunt instalate în panouri, de obicei în dimensiuni de 2 picioare x 5 picioare sau 2 picioare x 6 picioare. Când găurile și deteriorarea depășesc patch-urile, va trebui înlocuită o singură secțiune a panoului. Instalarea profesională a unui nou panou de ecran este în medie de 200 USD pe panou. Înlocuirea panoului ecranului DIY costă între 100 și 150 USD pentru materiale, dacă aveți abilitățile necesare pentru a face munca.

Replacing one damaged screen panel - $200 to $300

Enclosure screens are installed in panels, usually in sizes of 2 feet x 5 feet or 2 feet x 6 feet. When the holes and damage are beyond patching, a single panel section will need to be replaced. Professional installation of one new screen panel averages $200 per panel. DIY screen panel replacement costs $100 to $150 for the materials if you have the skills to do the work.

Instalarea unei noi uși cu ecran - 350 USD până la 700 USD

De-a lungul timpului, ușile ecranului piscinei se pot deteriora și necesită înlocuire. Instalarea unei uși noi cu cadru de către un profesionist este în medie de 350 USD pentru o ușă de bază până la 700 USD pentru o ușă premium din aluminiu gros. Aceasta include ușa, cadrul, hardware-ul de atașare și forța de muncă.

Înlocuirea completă a ecranului incintei piscinei - 1,500 USD până la 4,000 USD

Pentru daune extinse, deteriorări semnificative sau atunci când majoritatea panourilor sunt compromise, înlocuirea întregului ecran al piscinei este cea mai bună. Înlocuirea profesională a ecranului complet este în medie de 25 USD până la 35 USD pe metru pătrat de incintă, inclusiv materiale și forță de muncă profesională de instalare. Înlocuirea ecranului incintei DIY costă între 15 și 25 USD pe metru pătrat doar pentru materialul ecranului.

Costul specific de reparație pentru ecranul piscinei dvs. va depinde de dimensiunea carcasei, de materialul de ecran utilizat, de accesibilitate și dacă utilizați un profesionist sau DIY. Dar aceste intervale de prețuri oferă o idee generală despre costurile tipice pentru reparațiile obișnuite.

Pool Enclosure Screen

Semne că aveți nevoie de repararea ecranului incintei piscinei

Este important să inspectați periodic ecranele incintei piscinei pentru orice semne de deteriorare sau deteriorare. Nu ignorați ecranele rupte sau deteriorate, deoarece problemele se vor agrava în timp dacă nu sunt abordate. Urmăriți acești indicatori comuni că este nevoie de reparații:

 • Găuri sau rupturi vizibile - Găurile de orice dimensiune care perforează plasa ecranului necesită reparații. Chiar și găurile mici tind să se extindă în timp sub tensiune constantă. Orice deschidere permite resturilor, frunzelor, dăunătorilor, insectelor și animalelor nedorite să intre în spațiul incintei. Plasați-le prompt înainte de a se agrava.
 • Etanșant eșuat sau atașamente libere - Verificați materialul de etanșare în jurul întregului perimetru al incintei, căutând zonele în care s-a crăpat, uscat și eșuat. Orice goluri sau deschideri de aici permit pătrunderea aerului și a apei exterioare în zona piscinei. De asemenea, căutați locurile în care plasa ecranului s-a desprins sau nu a fost atașată de cadru. Este necesară resigilarea și resecurizarea conexiunilor.
 • Panouri de ecran lăsate - Ecranele piscinei sunt instalate strâns întinse pe cadru. De-a lungul anilor de tensiune și expunere la soare, plasa poate începe să se îndoaie în zone. Acest lucru permite ecranului să se învârtă și poate duce la deteriorarea ulterioară. Solicitați un profesionist să restrângă sau să reasigure orice secțiuni sau panouri lăsate.
 • Panouri de ecran lăsate - Ecranele piscinei sunt instalate strâns întinse pe cadru. De-a lungul anilor de tensiune și expunere la soare, plasa poate începe să se îndoaie în zone. Acest lucru permite ecranului să se învârtă și poate duce la deteriorarea ulterioară. Solicitați un profesionist să restrângă sau să reasigure orice secțiuni sau panouri lăsate.
 • Cadru de susținere ruginit - Ramele metalice care susțin ecranele sunt vulnerabile la rugină, în special în zonele de coastă cu expunere la apă sărată. Secțiunile de cadru ruginite pun mai multă presiune asupra punctelor de atașare ale ecranului, ducând la uzură accelerată. Rezolvați orice probleme legate de rugină imediat înainte de deteriorarea suplimentară a ecranului.
 • Cadru de susținere ruginit - Ramele metalice care susțin ecranele sunt vulnerabile la rugină, în special în zonele de coastă cu expunere la apă sărată. Secțiunile de cadru ruginite pun mai multă presiune asupra punctelor de atașare ale ecranului, ducând la uzură accelerată. Rezolvați orice probleme legate de rugină imediat înainte de deteriorarea suplimentară a ecranului.

Verificarea regulată a oricăruia dintre aceste semne vă permite să remediați rapid problemele minore ale ecranului înainte ca acestea să evolueze în reparații majore sau înlocuiri pe ecran complet.

Pool Enclosure Screen

Ultimele cuvinte

Paravanele bine întreținute ale incintei piscinei vă permit să vă bucurați de piscină în siguranță și confortabil. Abordarea deteriorării ecranului cât mai curând posibil previne agravarea găurilor, rupturilor și detașamentelor. În timp ce reparațiile DIY sunt mai ieftine, instalarea profesională asigură rezultate de calitate. Pentru daune extinse, o instalare complet nouă a ecranului este probabil cea mai bună opțiune față de reparațiile continue. Cu inspecții regulate și remedieri în timp util, ecranul incintei piscinei va oferi securitate, intimitate și frumusețe pentru anii următori.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon