Search
Close this search box.

Cât costă o arenă interioară?

Costul arenei interioare
Publicat: April 28, 2024

Introducere

Imaginați-vă, atunci când efectuați antrenamente ecvestre continue cu prietenii dvs. de cai în arena de cai în aer liber și vă pregătiți să treceți prin mișcări dificile, vremea se schimbă brusc, suflă vânturi puternice și începe ploaia torențială ... În acest moment, arena interioară de cai devine cea mai bună alegere pentru a evita această dilemă. Dacă intenționați să construiți o arenă de echitație și să dezvoltați o afacere de antrenament ecvestru, atunci în ceea ce privește beneficiile economice pe termen lung, o arenă de cai interioară va fi, de asemenea, cea mai bună alegere.

Cu toate acestea, construirea unei arene acoperite pentru cai care să se potrivească nevoilor dvs. necesită mult mai multe decizii decât alegerea unui constructor. Acest articol va analiza detaliile actuale ale costurilor arenei interioare și factorii de influență pentru dvs., vă va ajuta să vă planificați mai clar proiectul de construcție a arenei de echitație acoperite și să creați o arenă de cai interioară de primă clasă, care este cea mai potrivită pentru dvs.

Cortul Horse Arena
Horse Arena Tent (1)

Acoperit Horse Arena Costul mediu

Costul arenei interioare în funcție de tipul de materiale de construcție:

Material Lemn Oțel Țesătură
Costul pe metru pătrat $20-$50 $5-$30 $5-$15

Arena de cai interioară din lemn:

Arenele de cai interioare din lemn afișează adesea un aspect grațios și o atmosferă caldă. În plus, arenele de cai interioare construite cu structuri din lemn tind să fie mai convenabile în timpul procesării și manipulării. Cu toate acestea, arenele de cai interioare din lemn necesită mai mult lemn decât alte structuri, reducând natura lor regenerabilă și ducând la costuri de construcție mai mari. În plus, lemnul este susceptibil la umiditate și daune cauzate de insecte, necesitând costuri mai mari de întreținere.

Arena de cai de interior din fabrică:

Arenele de cai de interior structurate din material textil au costuri de construcție mai mici, deoarece sunt mai flexibile pentru fabricare și instalare, permițând crearea de structuri de acoperire în diferite forme și dimensiuni în funcție de nevoile individuale. Cu toate acestea, datorită materialului ușor, structura țesăturii este ușor deteriorată de efectele meteorologice, cum ar fi expunerea la soare, vânt și ploaie etc., crescând astfel costurile de întreținere pe termen lung.

Arena de cai interioară din oțel:

În comparație cu structurile din lemn și structurile din țesături, arenele de cai de interior din oțel au o rezistență și o durabilitate mai mari și nu sunt susceptibile la umiditate, coroziune sau daune cauzate de insecte. Datorită structurii sale de înaltă rezistență, arenele de cai interioare din oțel pot găzdui cele mai mari deschideri de lățimi ale arenei. Prin urmare, dacă aveți nevoie să construiți o arenă interioară de cai care este de 200 de metri sau mai mult, cel mai bine este să alegeți o structură metalică.

Costul arenei interioare în funcție de tipul de dimensiune a clădirii:

Mărime Pătraţi Gama totală de costuri de construcție Costul mediu
65.616ft X 65.616ft (20m X 20m) 4,305.6 $2,152 - $21,528 $11,840
65.616ft X 131.232ft (20m X 40m) 8,611.2 $4,306 - $43,056 $23,681
65.616ft X 196.848ft (20m X 60m) 12,916.8 $6,458 - $64,584 $35,521

În general, cu cât este mai mare dimensiunea unei arene de cai acoperite, cu atât va fi mai scumpă construirea.

Acest lucru se datorează faptului că, pe măsură ce dimensiunea crește, la fel și materialele de construcție necesare, inclusiv pereții, acoperișurile, cadrele și podelele. De asemenea, zonele de călărie acoperite mai mari necesită de obicei modele mai complexe și perioade de construcție mai lungi, ceea ce înseamnă costuri mai mari ale forței de muncă și investiții mai mari de timp. În plus, arenele mari de cai interioare necesită, de asemenea, mai multe sisteme de sprijin, cum ar fi sistemele de ventilație, sistemele de iluminat și sistemele de control al temperaturii. Proiectarea și instalarea acestor sisteme necesită mai multe resurse și costuri.

Prin urmare, în general, construirea unei arene de cai interioare mai mari va prezenta provocări mai mari din punct de vedere al costurilor și va necesita mai multe investiții și o planificare atentă.

Opțiune de investiție cu costuri reduse - arenă de cai interioară prefabricată

Clădirile structurale prefabricate se referă la clădirile care sunt produse în fabrici și transportate la șantierul țintă pentru asamblare. Arenele de cai de interior construite prin modele prefabricate necesită de obicei mai puțină forță de muncă, mașini și echipamente pentru a lucra la fața locului, reducând nivelul de haos care poate apărea la fața locului și reducând și mai mult nevoia de resurse la fața locului. Deși costurile arenelor interioare sunt mai mari în ceea ce privește producția și livrarea, există economii de costuri pentru proiectul general datorită eficienței îmbunătățite a construcției.

Arena interioară prefabricată costă între 5 și 20 USD pe metru pătrat pentru a fi construită. Dacă sunteți limitat la buget sau timp, atunci o arenă de cai interioară prefabricată ar fi o opțiune excelentă.

Defalcarea costurilor suplimentare pentru arenele de cai interioare

În plus față de costul de bază al construirii structurii, există mai mulți factori care măresc costul total acoperit al arenei de cai. Acești factori includ costuri precum construcția terenurilor, planificarea și autorizarea, precum și echipamentele și facilitățile.

Costurile de construcție a terenurilor acoperă multe aspecte:

  • Costuri de defrișare a terenului: 1,30 USD-2 USD pe metru pătrat.
  • Costuri de excavare a terenului: $50-$200 per yard cub.
  • Costul gradării terenului: 1.000 USD până la 3.000 USD.

Costurile de planificare și autorizare includ costul solicitării permiselor de arenă de la departamentele guvernamentale relevante, precum și serviciile cu profesioniști, cum ar fi experții în planificare și proiectanții de inginerie. Valoarea exactă a acestor taxe depinde de mărimea, complexitatea, locația și serviciile profesionale necesare arenei interioare de cai.

Nu există un răspuns standard stabilit pentru costurile facilităților și echipamentelor, deoarece acestea depind de nevoile specifice și de dimensiunea arenei de cai. Dar, de obicei, include iluminarea, controlul temperaturii, ventilația, drenajul și alte sisteme. Proiectarea și instalarea acestor sisteme pot necesita investiții suplimentare și pot crește costurile totale de construcție.

Concluzie

În ceea ce privește construirea arenei de cai interioare, costul mediu al arenei interioare cu diferite structuri de materiale și structuri prefabricate este diferit. Condițiile de teren selectate, permisele guvernamentale, asistența profesională și sprijinul echipamentelor selectate influențează construcția unei arene interioare de călărie. Dacă doriți să aflați informații mai detaliate despre construcția sa, vă rugăm să ne contactați. Avem designeri profesioniști de inginerie pentru a vă oferi servicii personalizate de răspuns.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon