Search
Close this search box.

Cât costă să construiești un hangar 60x60?

Aviation Hangars Clear Span Buildings
Publicat: April 28, 2024

Introducere

Construirea unui mic hangar de avion și calcularea costului nu este ușoară, deoarece locațiile și utilizările diferite vor afecta foarte mult planul.

De exemplu, construcția hangarelor în zonele reci necesită proiectarea dispozitivelor de încălzire. În schimb, în locuri calde și umede, pe lângă faptul că se ia în considerare disiparea căldurii hangarului, hangarul trebuie, de asemenea, ventilat. Ca un alt exemplu, va exista o diferență masivă în costul funcționalității sistemului între un hangar pentru depozitarea individuală a aeronavelor și un hangar multifuncțional. Unii proprietari de hangare ar putea chiar să ia în considerare vânzarea hangarului în viitor.

Pentru a facilita revânzarea în viitor, proprietarii de hangare vor proiecta hangarul ca un depozit care poate stoca mai multe tipuri de articole. Deși sunt prea multe lucruri de luat în considerare, putem porni de la cel mai simplu model.

Plane Taking Off

Model de cost pentru construirea unui hangar de dimensiuni 60x60

Atunci când calculați costul de construcție al unui mic hangar de avion, ar trebui să lăsați deoparte proiectarea funcțiilor personalizate și planificarea detaliată a utilizărilor și să începeți cu cea mai simplă structură de construcție a hangarului. Un hangar de 60x60 este, în general, un hangar de tip cutie, iar costurile sale cele mai de bază ale structurii clădirii includ următoarele aspecte:

Costurile terenurilor

Prețul achiziționării sau închirierii terenului depinde de mediul geografic, calitatea terenului, potențialul de dezvoltare, facilitățile suplimentare și impozitele guvernamentale. De exemplu, terenurile cu condiții cum ar fi apropierea de oraș, plate și largi, cu drenaj bun, sol fertil etc., vor avea un preț mai mare. Dacă aveți deja teren, puteți construi un mic hangar; Costul hangarului de avion va fi mult mai mic.

Simple Private Hangar

Costuri materiale

Costul materialelor de construcție pentru hangarul avionului diferă, de asemenea, în funcție de diferite structuri. Costul material al hangarului cu structură din lemn este relativ ieftin, oferind oamenilor un sentiment natural și confortabil de intimitate. Cu toate acestea, costul de întreținere ulterior este relativ ridicat. Costul materialelor hangarului cu structură metalică este mediu, structura este solidă și durabilă, ultimul cost de întreținere este scăzut, iar senzația generală este mai modernă și industrială. Hangarele prefabricate din beton au rezistență ridicată și durabilitate. Ele pot rezista la cele mai multe dezastre naturale sau artificiale. Totuși, acestea sunt mai scumpe de construit și mai dificil de personalizat.

Costurile forței de muncă

În general, cea mai de bază construcție a hangarelor de avioane mici necesită proiectarea și planificarea inginerilor, ridicarea structurală a lucrătorilor din construcții și ridicarea sistemelor electrice și sanitare de către electricieni și instalatori. Acestea trei sunt cele mai de bază și esențiale. Desigur, să presupunem că dvs. sau rudele și prietenii dvs. aveți abilități și experiență relevante și sunteți dispuși să oferiți sprijin gratuit pentru muncă. În acest caz, costurile forței de muncă pot fi, de asemenea, reduse.

Costuri de licență și aprobare

Hangarele mici sunt, de asemenea, considerate un tip de clădire, astfel încât construcția conformă a hangarelor necesită un permis de construcție de la administrația locală. În plus față de autorizația de construcție, este în general necesar să se finalizeze procesele de aprobare relevante pentru planificarea utilizării terenurilor, protecția mediului și aprobarea reglementărilor de zbor. Conform diferitelor reglementări locale, există reglementări speciale de aprobare, inclusiv restricții privind înălțimea clădirii, materialele și aspectul. Prin urmare, înainte de a construi un mic hangar de avioane, ar trebui să înțelegeți mai bine regulile și reglementările locale și să vă coordonați cu departamentele relevante.

Costuri de transport logistic

Cu cât hangarul este mai complex, cu atât este mai mare nevoia de materiale de construcție extinse și suport structural. Transportul acestor materiale și structuri de construcție implică, de asemenea, costuri considerabile pentru construirea unui hangar. Achiziționarea de materiale de la furnizori locali cât mai mult posibil, controlul aprovizionării și livrării materialelor de mai puține ori și mai mult, determinarea celei mai eficiente rute de transport înainte de transport sau amenajarea spațiului de depozitare temporară pe șantier pentru a reduce cât mai mult posibil nevoia de transport al materialelor etc. Vă poate ajuta să minimizați costurile hangarelor de avion în acest domeniu.

Următorul este un tabel preliminar de costuri proiectat de SHELTER pentru un solicitant de proiect de construcție a hangarelor de 60x60 din mediul rural din Tennessee. Acest calcul al costurilor a pus deoparte costul componentei de cerințe personalizate. Construirea unui hangar de avioane atât de mic în zona rurală din Tennessee ar costa între 48.000 și 392.200 de dolari. Desigur, 48.000 USD reprezintă datele privind costurile în cea mai ideală situație. Conform experienței SHELTER, costul general al construirii unui hangar este de peste 90.000 USD.

Tipuri de costuri Interval de costuri estimat
Costul terenului  
- Teren achiziționat $1000 - $2,200+
- Arendă terenuri $710 - $1,350+ (5 Years)
- Terenuri existente $500+
Materiale de constructii  
- Structura din lemn $40,000 - $100,000+
- Structura metalica $57,600 - $126,000+
- Structură hibridă lemn-metal $91,000 - $180,000+
- Structura prefabricata din beton $146,000 - $325,000+
Labor Costs $5,000 - $50,000+
Taxe de licență și aprobare $500 - $5,000+
Costuri de transport și logistică $2,000 - $10,000+
Costul total $48,000 - $392,200+

Ultimele cuvinte

Pentru a rezuma, construirea unui hangar de 60 de picioare pe 60 de picioare necesită luarea în considerare a costului multor aspecte. În general, costurile pot varia de la zeci la sute de mii de dolari mai mult, în funcție de condițiile și planificarea terenurilor, materialelor de construcție, forței de muncă, permiselor, transportului și nevoilor individuale. Înainte de a începe să vă construiți hangarul, luați în considerare pe deplin costurile posibile. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți contacta SHELTER. Folosim experiența noastră bogată pentru a oferi soluții de construcție economice și de înaltă calitate.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon