Caută
Close this search box.

Structuri de adăpost: Stăpânirea soluțiilor pentru cort industrial

Cort industrial de la Shelter Structures: Personalizabil, robust și versatil pentru aplicații variate, asigurând funcționalitate și estetică la fiecare construcție.
Actualizat: aprilie 12, 2024
Publicat: februarie 26, 2024
cort industrial

Detaliile proiectului:

Construit Anul:2012
Construit Durata:14 zile
Sector:

Cort industrial

Dimensiunea cortului:

Top cu spinare 25×80×4

Locație:

Iran

Soluții pentru cort industrial: Design Adaptabil și Durabil | Structuri de Adăpost

Contextul Proiectului Context Colaborarea Shelter Structures cu Clienții Iranieni

Străzi aglomerate, oameni agitați, neon orbitoare, transă de culori luminoase, și totuși, magie și realitate. Cum să descriem dorința de mobilitate și libertate sub forma unui cafe pe străzile Iranului la finalul agitației. Așa că, în iluzia de beton armat și plexiglas, Shelter Structures caută o soluție inovatoare.

Contactul și Necesitățile Clienților

În 2012, noi (Shelter Structures) am primit un contact de la un client important din Iran. Clientul a indicat că au nevoie de un cort industrial semi-permanent pentru a-și extinde spațiul de depozitare și a adăuga spațiu de birouri.

Cerințe de Design

Clientul a subliniat în mod specific că doresc ca cort industrial să fie nu doar robust, ci și atrăgător din punct de vedere estetic. În plus, având în vedere climatul din Iran, cort industrial trebuia să aibă o bună izolație termică pentru a se adapta la schimbările locale de temperatură.

Alegeți materialele cele mai minimalist și reciclabile pentru a rezista în special în climatul uscat și pentru a satisface disponibilitatea regională, durabilitatea pe termen lung și pentru a minimiza necesitatea de întreținere regulată.

Avantaj Geografic

Clientul avea o podea de ciment plană într-o locație ideală, ceea ce a făcut ușoară instalarea cort industrial. Podeaua de ciment oferă o bază solidă pentru construcția cort industrial, simplificând în mod semnificativ procesul de instalare și asigurând stabilitatea structurii.

Procesul de Construcție al cort industrial

Având în vedere condiția ideală a site-ului furnizată de client, echipa noastră de inginerie a putut realiza lucrările de construcție fără probleme. În timpul procesului de proiectare și construcție, s-a acordat o atenție deosebită stabilității și izolației termice a structurii cortului pentru a se asigura că se îndeplinesc cerințele specifice ale clientului.

cort industrial

Cort industrial semi-permanent finisat, cu o acoperire robustă din ABS pentru o estetică și o izolare îmbunătățită, adaptat pentru spații de depozitare și de birou extinse.

Challenge & Solution Optimizarea Stabilității Structurale cu Soluții Eficiente din Punct de Vedere Cost în Designul cort industrial

La începutul procesului de proiectare, prin înțelegerea nevoilor clientului, am constatat că încărcarea locală de vânt este de 100 km/h. Prin urmare, am recomandat clienților să întindă toate cablurile de oțel ale acoperișului pentru a stabiliza acesta și prelata. Cu toate acestea, clientul avea nevoie de o soluție mai eficientă din punct de vedere cost, astfel că, după discuții interne, am adăugat blocuri de piatră la fiecare bază, formând o structură stabilă și rentabilă.

Proces de Asamblare Ghidat cu Precizie pentru cort industrial

În procesul de construcție, muncitorii clientului nu erau foarte familiarizați cu construcția cort industrial la început, și au apărut unele probleme. Am recomandat clienților să urmeze cu strictețe desenele de construcție, manualele și videoclipurile furnizate de noi.

Procedura de Construcție a cort industrial

În primul rând, fiecare bază a cort industrial este fixată măsurând dimensiunile site-ului. Apoi, în apropierea fiecărei baze este plasat un cadru structural, ridicându-se câte o unitate după alta. Desigur, în acest proces, pe măsură ce înălțimea atinge 8 metri, trebuie să se folosească instrumente profesionale, cum ar fi macaralele. Următorul pas este fixarea contra vântului pe peretele lateral, iar a doua unitate este ridicată cu o macara. Când toate unitățile sunt ridicate, se pot asambla pânza superioară și pereții laterali.

Integrarea Elementelor Metalice pentru a Comemora Moștenirea Companiei

În spațiul cort industrial sunt utilizate mai multe materiale, cu pereții și tavanul încă confecționați din panouri metalice. Designerul consideră că structura este totul și a vopsit întregul sistem structural metalic pentru a reprezenta culoarea metalului din fabrică, intenționând să laude materialele companiei și imaginea sa și istoria de peste 40 de ani.

Estetică Îmbunătățită și Izolație Termică

De această dată, pentru a satisface cerințele clientului privind frumusețea și izolația termică, am folosit plăci ABS pe peretele lateral al cort industrial, care sunt rezistente, frumoase și asigură izolație termică.

Depășirea Provocărilor Infrastructurale

Proiectul este situat în afara zonei de planificare urbană, așadar infrastructura din jur este slabă, iar din cauza lipsei de meseriași locali și a creșterii costurilor materialelor de construcție, proprietarii au trebuit să construiască singuri și să reutilizeze materiale vechi.

Rezultate și Feedback privind cort industrial

În cele din urmă, bazându-ne pe îndrumarea noastră meticuloasă, finalizarea cu succes a cort industrial semi-permanent nu numai că a îmbunătățit spațiul de depozitare și birou al clientului, dar a îndeplinit și dublele lor necesități estetice și funcționale. Clientul a fost mulțumit de rezultatul final al proiectului, iar soluția noastră a fost foarte apreciată de către ei.

Caracteristici Cheie de Renovare

Dimensiuni: cort industrial de 25804m, cort de supraviețuire

Cadru din aluminiu personalizat de 1122034 mm.

Țesătură PVC de 850 g/mp

Panouri de perete ABS

Rezultat

Corturile noastre pot fi folosite nu doar pentru evenimente în aer liber, ci și în zone industriale și rezervații. Potrivirea extrem de ridicată și serviciile personalizate pe care le oferim fac posibilă satisfacerea oricăror cerințe ale clienților. La Shelter Structures, extinderea către clienți și siguranța construcției au fost întotdeauna prioritare.

cort industrial

Cadrul solid al cortului industrial din acest proiect are o structură modulară expansivă care poate fi personalizată pentru înveliș și utilizare.

Despre structurile de adăpost

Shelter Structures produce structuri de corturi pentru o gamă largă de aplicații, potrivite pentru orice eveniment sau festival în aer liber. Construcția nu este limitată de scenă, aspectul este magnific, structura este stabilă și durabilă și este favorizată de utilizatori!

Cu experiența noastră profundă în industrie și capacitățile noastre de cercetare și dezvoltare din ultimii 20 de ani, putem oferi soluții de spațiu pentru toate tipurile de scene în aer liber și avem o capacitate puternică de a produce și livra corturi industriale. Aici veți găsi soluția perfectă pentru structurile de corturi pentru fiecare scenariu. Fiecare produs pe care îl oferim este personalizat în mod profesionist, cu un design structural durabil și soluții spațiale cuprinzătoare care îmbunătățesc experiența generală a utilizatorului în diferite Spații.

cort industrial

Muncitori calificați și o macara asamblează cu meticulozitate structura metalică a unui cort industrial, evidențiind precizia și munca în echipă necesare pentru ridicarea unor astfel de structuri.

Explore Our Other Product Solutions

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon