Caută
Close this search box.

corturi nunti: Design Personalizat pentru Celebrări de Neuita

Cort de nuntă - Experimentați combinația perfectă de eleganță și funcționalitate. Designuri personalizate, structuri rezistente la vânt și interioare frumoase. Creați sărbători de neuitat cu corturile noastre de nuntă rafinate.
Actualizat: martie 22, 2024
Publicat: februarie 28, 2024
corturi nunti

Detaliile proiectului:

Anul construcției:

2015

Durata construcției:

7 zile

Sector:

Nuntă

Dimensiunea cortului:

(lungime/ lățime/ înălțime):20×40×4

Locația:

iron

corturi nunti: Design personalizat pentru sărbători memorabile

Proiect de fundal – corturi nunti

În 2015, un client din România ne-a contactat Shelter Structures. Acesta ne-a indicat că are nevoie să organizeze o nuntă privată, că dispune de un loc de desfășurare propriu și că plănuia să construiască un corturi nunti pentru nuntă. Un astfel de cort mobil este foarte versatil. După ce clientul folosește acest corturi nunti, acesta poate fi folosit și pentru banchete și alte activități. Această versatilitate este una dintre caracteristicile care se remarcă, adică un cort poate fi folosit în mai multe scopuri.

La început, acest client nu era sigur de cortul de eveniment potrivit, ceea ce a evidențiat profesionalismul nostru. După ce am înțeles cu atenție nevoile clientului, am proiectat și construit pentru el un cort mobil cu o dimensiune de 20×40 metri și i-am oferit câteva accesorii interne. Acest cort mobil a primit laude și satisfacție din partea clienților. Clienții ne aleg nu numai datorită expertizei noastre în materie de corturi și structuri pentru evenimente, ci și pentru că oferim servicii și soluții rentabile care îi satisfac pe clienți.

Provocare și soluție

Proiectarea corturi nunti și comunicarea înainte de vânzare:

Acest corturi nunti a prezentat caracteristici relativ convenționale în comunicarea de pre-vânzare și în oferta de preț, iar noi nu am întâmpinat prea multe dificultăți în acest proces. Atunci când comunicăm cu clienții, am aderat întotdeauna la principiul proiectării corturilor în funcție de nevoile clienților, iar acest proiect nu face excepție.

Înfruntarea provocărilor de proiectare în condiții de lucru complexe:

În timpul proiectului, am aflat că condițiile de lucru locale erau relativ complexe, în special prezența unor vânturi mari, care atingeau 100 km/h. Pentru aceste condiții de lucru ușor mai mari, pentru a obține performanțe de cost satisfăcătoare pentru client fără a crește costurile mari, evităm să recomandăm dimensiuni deosebit de mari ale profilului de aluminiu. În schimb, am folosit o proiectare inteligentă, inclusiv adăugarea de contravântuiri împotriva vântului la pereții laterali și utilizarea completă a cablurilor de acoperiș pentru a crește rezistența la vânt a structurii.

Nevoi personalizate pentru designul interior:

Pe lângă considerentele structurale externe, înțelegem pe deplin nevoile individuale ale clienților noștri pentru interiorul cortului. Clientul urmărește transmisia luminii interioare și estetica și înaintează cerințe pentru draperiile interioare. Noi nu furnizăm doar structura exterioară a cortului, ci ne angajăm, de asemenea, să oferim clienților toate soluțiile legate de structură.

Echilibru între transmisia luminii și un design frumos:

La proiectarea fiecărei unități, luăm în considerare pe deplin dorința clientului de a obține o transmisie internă a luminii și estetica. Am introdus două ferestre franceze transparente, cu scopul de a oferi un aspect frumos, sporind în același timp efectul de transmisie a luminii interioare. Acest lucru nu numai că face ca aspectul cortului să fie mai atrăgător, dar creează, de asemenea, un efect plăcut de lumină și umbră în interior.

Utilizarea de perdele ignifuge:

Pentru a satisface cererea clienților în ceea ce privește draperiile de interior, am ales draperii rezistente la foc, al căror grad de rezistență la foc ajunge la B1. În plus, în comparație cu perdelele obișnuite din pânză, alegem materiale care sunt mai moi și au o mai bună lavabilitate. Acest design nu ia în considerare doar aspectul estetic, ci acordă atenție și siguranței interioarelor și aspectului practic.

Zona recomandată pentru cort și designul structural:

De-a lungul întregului proiect, nu numai că am recomandat clienților noștri zona de cort adecvată, dar am oferit, de asemenea, consiliere profesională privind structura și designul interior. Prin eforturile noastre, am reușit în cele din urmă să producem cu succes un corturi nunti care a îndeplinit nevoile clientului, asigurând satisfacția deplină a proiectului.     

 

 

Caracteristici cheie ale renovării

Dimensiune: 20*40*4m corturi nunti de 20*40*4m

Cadru de aluminiu personalizat de 112*203*4 mm.

Țesătură PVC 850gsm

2 ferestre franțuzești pe unitate de bay

corturi nunti

Rezultat

Versatilitatea și adaptabilitatea cortului:

Corturile, cunoscute și sub numele de corturi nunti, sunt populare pentru versatilitatea și adaptabilitatea lor. Această structură unică a fost proiectată cu atenție de noi pentru a fi atât funcțională, cât și estetică. Un cort nu este doar o structură de adăpost, ci un spațiu care creează o experiență luxoasă pentru ocazii speciale.

Furnizarea unei experiențe de lux:

Corturile bine concepute oferă oaspeților o experiență de lux și le permit să simtă o atmosferă unică în timpul evenimentului. Designul său ia în considerare nu numai funcționalitatea, ci și frumusețea, făcând din nunți, banchete și alte evenimente diverse în cort o experiență mai luxoasă și de neuitat.

 

 

Potrivit pentru multe ocazii:

Flexibilitatea cortului face ca acesta să fie potrivit nu numai pentru locațiile de nuntă, ci și pentru diverse ocazii, cum ar fi banchete și evenimente corporative. Versatilitatea sa face din cort o alegere ideală pentru diferite scenarii, oferind o soluție unică și flexibilă pentru o varietate de evenimente.

Clădiri metalice cu lumină naturală și deschidere transparentă:

În proiectarea cortului, ne concentrăm pe introducerea luminii naturale pentru a face spațiul interior mai luminos și mai transparent. În același timp, designul structural al clădirilor metalice cu deschidere liberă asigură faptul că nu există structuri de susținere greoaie în spațiul interior, oferind un spațiu mai deschis și mai liber pentru utilizare, permițând oaspeților să simtă o atmosferă mai spațioasă și mai confortabilă.

Flexibilitate în materie de decorațiuni interioare:

În funcție de diferite nevoi, interiorul cortului poate fi adaptat în mod flexibil la diferite elemente decorative. O gamă largă de opțiuni de decorare, inclusiv draperii, plafoniere ornamentate, ferestre franțuzești și multe altele, permit ca fiecare eveniment să fie personalizat în funcție de temă și de preferințele clientului. Această flexibilitate face ca cortul să nu fie doar un loc de desfășurare, ci și un spațiu de artă plastică.

Considerații privind designul estetic și detaliile:

Acordăm atenție la designul estetic al cortului, nu doar ținând cont de aspect, ci și acordând atenție detaliilor. Fiecare element a fost selectat cu atenție pentru a ne asigura că designul general respectă standardele estetice moderne, încorporând în același timp elemente unice de personalitate pentru a pune în valoare locul de desfășurare a evenimentului.

Satisfacerea nevoilor individuale ale clienților:

Înțelegem că fiecare eveniment este unic și, prin urmare, ne străduim să satisfacem nevoile individuale ale clienților noștri. Fie că este vorba de o nuntă, un banchet sau un alt eveniment, cortul poate satisface așteptările unice ale diferiților clienți în ceea ce privește atmosfera spațiului și stilul de decorare prin intermediul unui design inteligent.

corturi nunti

Explore Our Other Product Solutions

Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon