Search
Close this search box.

Ce sunt clădirile metalice Clear Span?

Polygon Clear Span Tents
Publicat: April 28, 2024

Ce sunt clădirile metalice Clear Span?

Ce înseamnă termenul "Clear Span"? Un interval clar se referă la o structură sau un spațiu fără coloane interne de susținere. Oferă flexibilitate maximă și un sentiment de deschidere față de aspectul interior. Datorită designului lor unic și caracteristicilor funcționale, clădirile metalice transparente au devenit prima alegere pentru instalațiile industriale și comerciale moderne. Aceste clădiri sunt durabile, rapid de construit și rentabile. Acestea sunt utilizate pe scară largă în depozite, fabrici, stadioane și alte locuri.

Hale metalice cu deschidere transparentă

Cum funcționează clădirile metalice Clear Span?

Clădirile metalice Clear Span sunt disponibile într-o gamă largă de deschideri, de la câțiva metri pentru depozitele mici până la zeci de metri pentru locațiile sportive mari. Deschiderile standard variază de la 9 metri (30 picioare) la 30 de metri (100 de picioare) sau chiar mai semnificative. Puteți consulta echipa tehnică profesionistă a adăpostului pentru un cort uriaș.

Avantajele clădirilor metalice transparente

Eficiență ridicată a utilizării spațiului

Clădirile metalice transparente nu au coloane sau grinzi interne de susținere. Acest design unic face ca spațiul interior al întregii clădiri să fie coerent și deschis. Indiferent dacă este vorba de depozitare, logistică sau producție, acest aspect open-space îmbunătățește semnificativ utilizarea spațiului, permițând echipamentelor, bunurilor și personalului să se miște și să se aranjeze liber fără teama de coliziune sau restricție.

Stabilitate structurală puternică

Clădirile metalice Clear Span utilizează materiale de înaltă rezistență și inginerie avansată pentru a menține stabilitatea chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Aluminiul are o rezistență excelentă la oxidare și nu este susceptibil la oxidare, coroziune sau rugină. Este un metal relativ rezistent la coroziune, cu o durată lungă de viață. Cadrul puternic și stabil determină stabilitatea acestuia în comparație cu alte corturi.

Viteză rapidă de construcție

Utilizarea de către Clear Span Metal Buildings a componentelor prefabricate reduce dramatic munca necesară pentru construcția la fața locului. Structura este deja finalizată la fabrică și trebuie doar transportată pe șantier pentru asamblare. Designul modular înseamnă că clădirea este împărțită în mai multe module sau unități independente. Designul modular permite, de asemenea, extinderea sau modernizarea clădirii în viitor, oferind o mare flexibilitate.

Dezavantaje ale clădirilor din oțel cu deschidere clară

Efect limitat de izolare fonică

Limitările efectului de izolare fonică provin în principal din caracteristicile fizice ale materialului metalic în sine. Metalul este un material dur, dens, iar aceste proprietăți îl dezavantajează atunci când vine vorba de izolarea fonică. Când undele sonore trec prin structuri metalice, ele sunt predispuse la reflexie și penetrare, rezultând o eficiență ridicată a propagării sunetului și slăbirea efectului de izolare fonică. Sunt necesare măsuri suplimentare de izolare fonică.

 • Adăugați materiale de izolare fonică pereților și acoperișurilor, cum ar fi bumbacul de izolare fonică, panourile fonoabsorbante etc.
 • Proiectați o structură cu perete dublu cu material de izolare fonică între straturi.
 • Instalați ferestre rezistente la intemperii și izolate fonic.

Estetică

Desi cladirile metalice Clear-Span pot fi tratate la suprafata pentru a-si imbunatati aspectul, in comparatie cu corturile padoga, le lipseste un pic de design. Într-o societate contemporană care urmărește individualitatea și arta, liniile drepte și marginile ascuțite ale structurilor metalice nu sunt prima alegere pentru majoritatea oamenilor.

Conductivitate termică ridicată

Datorită conductivității termice ridicate, clădirile metalice Clear-Span se confruntă cu anumite provocări în controlul temperaturii. Pentru a spori confortul, pot fi necesare măsuri suplimentare de izolare și ventilație.

 • Adăugați materiale izolante de înaltă eficiență, cum ar fi vata bazaltică, în interiorul și exteriorul structurilor metalice pentru a reduce conducerea căldurii.
 • Un sistem de ventilație proiectat corespunzător asigură circulația aerului din interior și ajută la reglarea temperaturii.
 • Instalați protecție solară pe exteriorul clădirii, cum ar fi nuanțe, copertine sau capace de verdeață.

Costul clădirilor metalice Clear Span

Costul clădirilor metalice Clear Span este afectat de diverși factori, inclusiv dimensiunea clădirii, calitatea materialelor, complexitatea designului, locația și caracteristicile suplimentare.

 • Costul materialului: Aceasta este partea centrală a costului total și include grinzi de oțel, coloane, acoperișuri și acoperiri de perete.
 • Costul fundației: Costul proiectării și construirii unei fundații depinde de condițiile solului, tipul fundației și locația geografică.
 • Costuri de instalare: Costurile de instalare includ transportul, ridicarea și construcția la fața locului. Depinde de complexitatea și locația proiectului.
 • Caracteristici suplimentare: Caracteristicile suplimentare, cum ar fi izolația, ventilația, ușile, ferestrele, decorațiunile interioare etc., vor crește costurile.

Alegeți Clear Span Metal Buildings de la SHELTER

Capacități de livrare mai puternice

SHELTER a devenit lider în industrie cu capacitățile sale excelente de livrare. Clădirea fabricii noastre are mai mult de 30.000 de metri pătrați și este echipată cu echipamente avansate de producție. Linii de producție automatizate pentru a asigura eficiența producției.

Echipă tehnică mai puternică

SHELTER a reunit un grup de ingineri și designeri experimentați și calificați. Oferim de la proiectare conceptuală la desene detaliate de construcție. O gamă completă de servicii vă oferă liniște sufletească.

Orice personalizare non-standard poate fi furnizată

Indiferent cât de complex este proiectul de personalizare non-standard, echipa tehnică SHELTER poate oferi soluții personalizate cu cunoștințe profesionale și gândire inovatoare. Serviciul nostru post-vânzare este foarte solid, deci nu este nevoie să luați în considerare adaptarea accesoriilor.

Concluzie

Acest articol introduce Clear Span Metal Buildings, analizează avantajele și dezavantajele sale și analizează costurile de achiziție. Clear Span Steel Buildings este cu siguranță o opțiune demnă de luat în considerare pentru cei care caută un proiect care se construiește rapid, utilizează spațiul eficient și se concentrează pe valoarea pe termen lung. Dacă doriți mai multe date despre corturi, ne puteți contacta!

FAQs

 • Ce sunt clădirile metalice Clear Span?

  Clădirile temporare proiectate fără coloane interioare în mijlocul clădirilor metalice transparente oferă spațiu liber și spațios. Acestea sunt utilizate pe scară largă în expoziții comerciale, festivaluri, evenimente sportive, logistică și depozitare, aplicații militare etc.

 • Cât costă un interval clar?

  Prețurile clare ale clădirilor metalice includ diferite costuri ale materialelor, costuri de transport, costuri accesorii etc. Dacă aveți nevoie de un anumit preț, ne puteți contacta pentru o ofertă detaliată.

 • Care este diferența dintre un interval și un interval clar?

  Diferența dintre intervalul clar și span este că nu există un design al coloanei interioare în intervalul clar; adică nu există nici o obstrucție. De aceea se numește "clar".

 • Care sunt lățimile populare ale clădirilor metalice transparente?

  Cele mai frecvente sunt corturile de 20-70 de picioare.

 • Care sunt accesoriile opționale pentru clădirile metalice cu deschidere liberă?
  • Uși și ferestre
  • Sistem de ventilație
  • Materiale termoizolante și izolante
  • Materiale pentru acoperirea pereților și acoperișurilor
  • Fundații și sisteme de susținere
 • Clădirile metalice Clear Span sunt impermeabile?

  Clădirile metalice Clear Span sunt 100% impermeabile.

Aflați Mai Multe De La Blogul Nostru De Evenimente


Obțineți inspirație pentru clădirile de corturi în căsuța dvs. de e-mail


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și vă vom trimite idei noi și o broșură de industrie o dată pe săptămână. Veți avea, de asemenea, acces pe viață la biblioteca noastră de resurse de construcție temporare și semi-permanente.

Contactați-ne

Faceți soluțiile spațiale la cerere mai ușoare, mai rapide

ADĂPOST are o echipă grozavă de arhitecți calificați gata să vă susțină proiectul sau evenimentul în orice moment.

Când sunteți gata să începeți următoarea afacere, luați legătura cu noi acum, iar arhitecții noștri vă vor reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

E-mail de afaceri

Telefon